Dobry deň viete mi poradiť syn chodí do tretieho ročníka má slabšie učivo od prvého ročníka ale s učiteľkama a riaditeľom sme sa rozprávali že je šikovný lepší ako ostatne deti v triede tak by mohol mať učivo aj prístup k nemu ako vsetke deti . Potrebujem ísť na psychológiu alebo kde aby som mala doklad že môže mať normálne učivo má s tým niekto skúsenosti. Ďakujem
Tiež moc nerozumiem otázke. Skúste inak formulovať. Chodí do bežnej školy? Je integrovaný?
vsetky deti v bezbej skole maju rovnake ucivo, idu podla toho isteho vzdelavacieho programu. len deti s mentalnym postihnutim maju upravene
kto mu dal úľavu,ten mu ju na zaklade posudku dokaze zrušiť
@kacena4 nemas pravdu,ze len s mentálnim postihnutim,su deti ktoré maju aj ine diagnózi,potom napr.nemaju znamkovane diktaty ..
Podľa toho kto vám dal papier, že žiak má mať úľavy. Tipujem že skôr to bude centrum poradenstva a prevencie vo vašom meste. Po starom skratka (CPPPaP) stačí tam zájsť, zavolať vysvetliť situáciu a dohodnúť sa s nimi na ďalšom postupe.
@79viktoria79 ja hovorim o vzdelavacom programe. obsahovo maju rovnako len integrovany maju ulavy ale to iste sa ucia. pracujem s tym viem
Čo je slabšie učivo? Má úľavy pri skúšaní? Úľavy sa dávajú na základe posudku a tak isto sa dajú aj odobrať.