Ahojte, súrne by som potrebovala nájsť niekoho seriózneho na doučovanie angličtiny. Potrebujem aby chodil k nám domov 1-2x do týždňa. Dcéra prestúpila do 5. ročníka na inú školu, ktorá sa viac zameriava na vyučovanie angličtiny už od 1. triedy, ale má sklz, keďže v predošlej škole to dosť flákali.. nechcem ju demotivovať tým, že na novej škole hneď z jednotiek pôjde na ledva trojky, poraďte.... Máte niekoho, skúsenosti... hocičo.....???
Ahoj Csina,
je pravda, že od tvojho príspevku ubehlo už vyše mesiaca a pol, ale skúsim sa i tak ohlásiť.
Momentálne sa dosť veľa zdržiavam v Bratislave a mohla by som s tým doučovaním pomôcť.
Ahojky Csina,
neviem ci je este tato ponuka aktualna a ci stale hladas niekoho, kto by doucil tvoju dcerku anglictinu,
ale ak ano, mala by som zaujem.
Momentalne som v statnicovom rocniku na jazykovej skole, takze buduci kal. rok budem robit statne skusky. V praci som v kazdodennom kontakte s anglickym jazykom, kedze to charakter mojej prace vyzaduje. Minule leto som stravila v anglicky hovoriacej krajine, kde som si tiez precvicila tento jazyk.
Ak to je este aktulne tak sa mi ozvi 🙂
papa
Tinkja
@csina
@csina Dobrý večer som súkromná pedagogička doučujem jazyky aj angličtinu bývam lakalite Zlaté Moravce vy ste odkadiaľ prosím vás moj email-glasglas.uschi@gmail.com Andrea Nadaškova
Dobry den ja doucujem vsetko v BB.Aj anglictinu vsetko.v pripade potreby så ozvite.
Velmi pekne dakujem za vsetky reakcie, ak nebude moct kocka, ktora doderaz doucovala, od septembra sa na vas obratim
@csina Dobrý deň chcem sa spýtať či je Váš inzerát aktuálny som súkromná pedagogička doučujem všetko aj angličtinu bývam nedaľko Zlatých Moraviec.môj email je glasglas.uschi@gmail.com + t.č-0902463257 môžete poslať aj sms.ďakujem Nádašková
@adrianauschi dakujem pekne za ponuku, zatial mame doucovatelku
Ahoj skús jej ukázať tento online kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... U nás sa uchytil a bratranec sa cez to učí. Dá sa bezplatne vyskúšať 😉
@csina a odkial ste?