Dobrý deň mám dcéru ktorá navštevuje 7. Ročník základnej školy momentálne sa učia online pre nás je to však komplikované z dôvodu že nemá vlastný telefón musí používať môj...
Chcem sa spýtať či nedarujete nejaký telefón aj rozbitý len nech tam je wifi a vie sa pripojiť ku škole
Žijem s dcérou sama nemám peniaze na mobilný telefón a žiaľ ani tých 20€ čo kľudne na Bazoši je za tú cenu ale žiaľ mám okrem nej aj malého 6 mesačného synčeka
Ďakujem ak sa pripojíte
obrat sa na skolu, viem, ze samospravy poskytuju ziakom vybavenie, ak nemaju
A ako sa bude ucit z mobilu? Treba sa obratidt na skolu ci by neposkytli bud pc alebo nejaky tablet a na internet pripojenie zjavne mate takze vyuzivat to co mate
Kto chce si na mobil peniaze najde...mne tiez nikto nedal mobil zadara a ani tych 200€ nan le to je take novodobe pytat telefony pre deti alebo skrz deti ze chudence nemaju sa cez co ucit a realita je casto ina....a pochybujem ze by ta zruinovalo si od rodiny pozicat 40-50€ a mas tablet z Tesca
Skoly poziciavali notebooky pre ziakov, treba kontaktovat triedneho ucitela alebo vedenie skoly
Ďakujem Vám skúsim teda kontaktovať školu
mam doma mobil, ktoremu nefunguje sim, neda sa z neho telefonovat, ale inak funguje na wifi. Ak by si v skole nepochodila, daj vediet, mozem ti ho poslat.
napiste mi spravu prosim
@rooskoliv napísala som
takže už nepotrebujete? mne ste sa neozvali...
Siedmak a nemá telefón??? To kde sme???
Asi budem zlá, ale nerozumiem...si doma so 6 mesacnym, tak hádam ten telefón nepotrebuješ, keď sa staráš o bábo. A ako ti má niekto aj pomôcť, keď píšeš anonymne...