prosím nemá niekto pomocku na učenie zn. Logico? 🙂
mame doma logico primo, je to fajn. tema co je odporucana vyssie je fajn, jedna holka tam dava super videa o pouzivani takychto ucebnych pomocok... 😉
My ju máme. Moje dieťa je úplne štandardné 😉 a hrá sa s Logicom veľmi rada (máme ho už tuším dva roky)
výborny námet na vianočný darček 😎
Fajn vec....a teraz majú úplne čerstvo vydané sady, ktoré sú fakt pekné....
Ahoj, my Logico Primo máme. Malý sa s tým veľmi rád hráva. Berieme to do auta na cesty, kdekoľvek, kde treba vyplniť voľný čas nejakého čakania. Výborné je, že sa dieťa vie aj samé skontrolovať, či úlohu správne vyriešilo. Super je, že sa dajú jednotlivé sady dokupovať, takže je to aj možnosť darčekov - námet pre babky, dedkov namiesto autíčok, ktoré už nemáme kde garážovať 🙂 .
my tiež máme Logico primo, zo začiatku sa s tým hrával, ale už ho to nejak prechádza...nebaví ho stále opakovať to isté....máme zatiaľ 3 sady, možno by to chcelo kúpiť nové, len nie je to práve najlacnejšie...ale je to ináč dobré, mne sa páčia Hry na rozvoj reči 😉
Dobry den, nema niekto logico primo - čimo v materskej skole? Chybaju mi dve karticky (c. 6 a 16) - nenasla by sa dobra dusa ktora by mi ich nascanovala a poslala v pdf? Dakujem
katka, skús ísť do tejto témy, dievčatá túto pomôcku často používajú.
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/maminky-ne...