Komunistická škola

iateurm0mlastnight
10. máj 2022

ahojte, potrebujem poradit. chodim na zakladnu skolu, ktora nesmierne propaguje komunizmus aj v case vojny na Ukrajine. mam pocit, ze niekedy to zachadza to extremov, napr. ak niekto otvorene nesuhlasi s komunistickou propagandou nasich ucitelov, je dost vidno, ako si na toho studenta zasadnu, len preto, ze ma iny nazor. takychto situacii sa v nasej skole stalo velmi vela, ale myslim si ze nema cenu to tu vsetko rozpisovat.
alebo castokrat vidim, ako spominani ucitelia nosia do skoly tricka so symbolom komunizmu, teda kosak a kladivo. k interieru skoly sa radsej nejdem vyjadrovat.

raz bola u nas inspekcia asi na tyzden, ale vsetko sa podarilo "skryt pod koberec", aj ucitelia sa spravali inak, boli mili, zhovievavi, ku kazdemu sa spravali s respektom... na jeden tyzden. potom sa vsetko vratilo do starych kolaji. a podat staznost riaditelke nejde, kedze je rodina s niektorymi ucitelmi, takze ich kryje.

moja otazka je: co by ste vy spravili na mojom mieste? nechali to tak alebo zasli dalej?

melanta
10. máj 2022

Čo by som spravila na tvojom mieste? Prestala brať ten matroš, ktorý berieš.

beata_k
10. máj 2022

@iateurm0mlastnight Ty vies co je komunizmus vobec?

sisa_s
10. máj 2022

V dnesnej dobe, ked pubertaci natacaju kazdy prd v triede, by si urcite ucitel obliekol tricko s kosakom a kladivom 🙄

deti95060810
10. máj 2022

by ma zaujímalo v ktorom meste je tá komunistická škola... 30 rokov po ....😀

katym77
10. máj 2022

aj mna zaujíma kde je to?

vroni
10. máj 2022

@deti95060810, 30 rokov po čom? Komunizmus tu nikdy nebol.
@iateurm0mlastnight, vymysli si hodnovernejsiu tému, táto je ocividna blbosť.

bennn
14. máj 2022

určite sa k tomuto potrebuješ radiť na mordom koníkovi... preboha... keby take niečo bolo, deti to vykecajú a rodičia to riešia, škola má problém, dojde aj kontrola, možno aj polícia. Učitela bude musieť riaditelka vyhodiť a ti dalši si budu musieť davať pozor na to čo propagujú.

janage
15. máj 2022

Tak aj keď sme tu mali komunistickú stranu, ako správne vyššie píšu komunizmus tu nikdy nebol. Bol tu socializmus.
Tak šup do študovať dejepis😉

bluka2
15. máj 2022

Tiež si v Číne? 😂

zuzana76
8. sep 2022

vsimate si, ako teraz idu temy proti ucitelom? asi maju na MK vzdy nejaky tematicky tyzden 😂

dilino
8. sep 2022