Ahojte dievčatá, koľko ste vašim deťom doplácali za školu v prírode? My máme doplácať 240eúr sa mi to zdá nejako moc, ale možno je to bežná cena neviem.
Doplácali sme 80€, 5dni v Tatrách. Vrátane vstupného na Spišský hrad, do tricklandie, muzea, na nejakú vežu išli, lanovkou na hrebienok.
Ceny išli veľmi hore. Pred covidom bola dcéra na lyžiarskom, doplacali sme 60e. Tento rok idú presne na to isté miesto a dopláca sa 280e.
100E-donovaly min rok.
V ktorom je ročníku? Štvrtáci majú dotáciu z ministerstva a tak majú nižšie ceny
A treba písať aj lokalitu, iné ceny sú za chaty napr v Tatrach a iné kdesi na Kysuciach
Dcéra bola v júni na ranči u Edyho na Orave. štát dával 150€ a my sme doplácali len 10€ a v tom boli už aj výlety.
@pribinak Idu do Tatier a že budú mať akoby aj plavecký tri dni v tom zahrnuté
Dcéra bola minulý týždeň v Bardejove platila som 160€
Ak je v 4. ročníku tak by mali mat dotáciu z ministerstva
Ak nie, tak cvakaju plnú sumu a keďže majú aj vychytenu destináciu tak je to o to viac
@pribinak Je stvrtak a ta dotácia je teda 150€?
To neviem koľko je dotácia tento rok, ja mam uz siedmaka. Ale v škole ti ucitelka presne povie koľko je dotácia na tento Rok
Minuly rok 220. Tento sme mali ist tiez, ale tak nehorazne stupli ceny, ze ucitelka povodnu zrusila a hladala nahradu. Najlacnejsie 240, takze tam aj idu.
Dotácia je 100 eur. My sme k tomu doplacali 60. Boli na Orave
Co ja viem, dotacia 100e. Kolegynky boli v juni, deti doplacali 90. Teraz vybavujem ja a tiez to vychadza, ze budu okolo 80-90 e doplacat.
moja dcera ide v Maji ako 4 ročnik a platime 179 +doprava ...vraj škola na každe dieta da 100€....
chystaju sa do Twistova pond-piatok
umas minuly rok 150€ bez prispevku (vlastne to sme platili v roku 2020 a isli minuly rok) a teraz doolacame 50€ a stat prispieva 100€
V 4.ročníku sme doplácali len nejakú smiešnu sumu, tuším 20-30eur.
Nie som rodič, som učiteľka. Vybavovala som ŠVP na jún 2023 - Krahule. Ak by sme išli bez dotácie cena by bola 200€. Ak využijeme štátny príspevok, rodič bude platiť 100. Dotácia od štátu je 100€ a pozor, nikde nie je napísané, že platí len pre štvrtákov ako tu niektorí píšu. Je to len taký zvyk na školách.
Dcéra bola v júni v Starej Myjave a doplácali sme 10-20€ Max. Páčilo sa jej alr vraj je to tam už také staršie. U nás sa snažia zo školy riešiť lacnejšie všetko lebo sú aj rodičia ktorým aj tých 10-20€ je veľa na doplatenie
minuly rok cca 130 tento rok to vyzera na 180
@katkaseiner pozerali sme aj myjavu a veru nebolo by to len 20e ako doplatok. Zhanam svp na jar 2023 a viem ako idu ceny. Uvedene su mnohe bez animacneho programu, zdravotnika a dopravy. Ked sa to vsetko narata je to brutal cena.
treba sa spýtať v škole čo je v cene....či autobus, ubytovanie a strava alebo aj niekam inam pôjde...ono s cenami je to ako všade , strava môže byť aj 50 aj 130eur a to hovoríme len o strave🙂ak tam majú aj plávanie tak myslím že cena je ok....veď im musia prenajať celý bazén len pre tie deti....a je to 3dni
Ja idem s deťmi teraz od 10.10. predpokladaná cena na žiaka je 210€. Ideme do twistova. Výlety, ktoré sú už zarátané v cene, sú do Trenčína, trenčiansky hrad, Trenčianske Teplice a Čicmany
@benit naši malí 5x denne v tej starej Myjave stravu a aj animácie...decka ani domov nechceli ísť, vozili sa na squadoch, liezli na lezeckú stenu, chytali ryby...moja sice priznala že záchody boli strašne ale nebrala do tragicky že to tam bolo také staré...
@katkaseiner my sa nezmestime do hlavnej budovy a nechceme niekoho dat do chatiek. Tak hladame velku budovu. Sme 4 triedy. Ale uz som cez vikend nasla bombovo, tak budem zajtra volat.
U nás pôjdu v júni mala je prváčka budeme platiť 136 a plus cesta minimálne 20 euro , Nitrianske Rudno
My sme v máji doplácali 90 eur. .Ale mali sme dotáciu.
My sme doplácali asi 5 eur, dostali dotáciu
210 u nas bez prispevku