Koľko platíte mesačne na prvom stupni za obedy?
My sme platili 27€ a teraz nám to zdvihli na 35€
od januara isli ceny hore.
všetko slo hore, potraviny, energie. Čomu sa cudujes?
Z 30€ na 42€ od januara
Najmladsej na ZS zatial neviem kolko zdvihnu, ale platila som januar dceram na gympli, tam to stuplo na 50 a na osemrocnom ( takze kvazi druhy stupen) na 45.
Fuha, ked tak pozeram este to mame lacne. Nas je na strednej a za den sme platili 1,66, a po novom platime 2,35. Cize januar 39,95
Mame 1,21 za obed. Ale ocakavam zvysenie.
Z 35 eur mesacne na 55 eur nam zdvihli
@vamajka dcera na strednej ma 2,50€ za obed. Ci a ako sa zmeni od januara este neviem.
1,21 eura doteraz, od 01.01.2023 bude cena 1,90 eura...a réžia ide na 8 eur, ale tak vsetko ide hore, tak je pochopiteľne, ze sa musi zvysovat
Prave dnes som zaplatila za január 31.73 e....predtym 29.64 e, 24.96 e,31.20 e.. takze ziadny rozdiel zatial nevidim, dcerka nevymeskala ani jeden den skoly, tak nam dni neodratavali
syn je na strednej, obed stoji 2,82e
@adka_pajerska za január platíte až koncom januára? U nás sa platí dopredu, aby im neostávali neplatiči.
@zuzubb007 ty vole 🫣🫣🫣🫣
Do decembra jeden obed za 1.19 od januára za 1,40
Druhý stupeň december 1,29 január 1,70
Ako keby tie porcie aspoň boli väčšie, ale je to presne to isté. Párkrát som bola vyzdvihnúť obed v škole 🙈
Každý mesiac okolo 28-29 €.Tento mesiac menej
@doriiis a budú vám dvíhať?
@autor....nikto nič nespomínal,zatial
U nas na dvoch strednych od januara zvysenie: syn zvysenie z 1.31e na 1.90e a dcera z 1.71e na 2.40e.
U nás z 1,25€/deň na 2€/deň druhý stupeň
@majulino stále to niektorí rodičia, tebe podobny nevedia pochopiť. ...SJ sa zvýšili naklady na nákup surovin, či si myslíš, že im ceny potravín nerastu, tak ake navýšenie očakávame??!!
@majulino teda, aké nevysenie noriem očakávať?!