Knihy pre 11 ročnú dcéru

nina661
22. máj 2015

Ahojte...moja 11 ročná dcéra konečne na nejaký čas vypla facebook (čo je pre mňa zázrak) a prečítala si knihu ktorú som jej kúpila z netu :
http://www.martinus.sk/?uItem=83992
Kniha je o Paname respektíve o domorodých kmeňoch ..skrátka je tam veľa fotiek fotiek z exotickej krajiny-fotky detí žijúcich iný život.....chce ďalšie podobné knihy o nejakej krajine najlepšie arabskej alebo ázijskej kde je veľa fotiek ....neviete o nejakých knihách z mnoha fotkami čo by ju mohlo baviť?...z krajín južnej a strednej ameriky alebo z krajín arabských (Jemen, Irán...) či ázijských (laos, thajsko...)

(PS: tému dám potom zmazať keď dostanem nejaké odporúčania na knihy)

lilimoni
22. máj 2015

Mozno toto http://www.martinus.sk/?uItem=110219 vyzera to dobre 🙂 tusim si ju aj ja kupim 😀

katrinka8
22. máj 2015

No a neskúšala si nájsť aj iné od toho autora? Možno ju chytil práve aj ten štýl písania... Ja som našla okrem toho od @lilimoni aj toto: http://www.martinus.sk/?uItem=155541

PS: A prečo chceš potom zmazať tému?

nina661
autor
22. máj 2015

Tú etiópiu od rovnakého autora som kúpila tiež....objednávam tak raz za 3 mesiace 5-6 kníh lenže z tých si nikdy nič nevybrala lebo to boli skôr knihy zaujímavé pre mna bez fotiek 🙂 ....pred mesiacom ked som kupovala knihy tak som kúpila hentú panamu (obrázok vyššie) aj etiopiu ktoru si mi sem teraz dala...panama ma zaujala viac a tak potom ju dala aj dcére a zaujala ju....tá etiópia je menej zaujímavá.....našla som viacero kníh s krásnymi fotkami na nete o cestovaní ale bez prekladu do nášho jazyka a nájsť slovenského autora s touto tématikou tak to je niekedy problém (myslím aktuálnych autorov)...na tej paname sa mi páčili tie krásne fotografie tých indiánskych detí tak by som chcela nájsť podobné knihy s takými fotkami a tiež to znova podstrčiť dcére i keď jej to dlho nevydrží ale aspoň na nejaký čas otvorí knihu

nina661
autor
22. máj 2015

@katrinka8 tému mazať nemusím no...ak zaujme viac mamičiek ktoré hľadajú podobné knihy pre deti tak môže ostať téma....len nechcem vytvárať neaktívne témy 😀 ....jj možno ju zaujal štýl autora je taký "ľahký" pretože keď som jej dávala iné podobné knihy napr KLEOPATRA tak po prečítaní pár strán povedala že ju to nebaví je to nudné, blbosť atd....bolo to asi aj tým že tam neboli takéto fotky 🙂

nina661
autor
22. máj 2015

Od tohoto autora Hiraxa postupne objednám všetky knihy ....viem o nom pozrela som si celú jeho ponuku len hľadám aj od iných autorov.....a aj niečo z arabských krajín by som rada...nateraz som objedala Ekvádor od Hiraxa

katrinka8
22. máj 2015

@nina661 - nie, nie, určite nemaž, nech sa inšpirujú aj ostaní, toto je super téma 🙂
Ja mám cestopisy rada, napr. od Borisa Filana, ale to zas nie je pre deti.

bonaqa2013
22. máj 2015

tiež mám 9 ročnú dcéru a myslím,že táto kniha by ju zaujala. buď má 11. 8 meniny, alebo na konci šk. roka ako darček. My sme bežne dostávali knihy za vysv. aj to je darček....

jumama
22. máj 2015

Ja viem, ze hladate knihu, ale nemohli by to byt aj filmy na DVD? Pavol Barabas robi cestopisy zo vseliakych exotickych krajin...

nina661
autor
22. máj 2015

@jumama nemám nič proti filmom na dvd ale chcem dcéru troška naučiť na knihy 😝

lilimoni
24. máj 2015

Chystat sa tento tyzden do pantarhei tak nieco popozeram a napise ci som nieco nasla 🙂

simonka77
24. máj 2015

odporucam stranku knihysova.sk, velmi dobry vyber a ceny