Baby kedy vaše dievčatá začali dospievať.? Rásť prsia a chĺpky. ? Moja má 9 pomaly to začína. Je to ešte take decko (hra sa z hračkami, bábikami ) kedy je ten správy čas vysvetlit menštruáciu a dospievanie ? Ďakujem
ono to pride mojej zacali rast prsia v 10 aj prve chlpky a prva menstruacia v 12 vsetko som vysvetlila ako to prebieha sama sa cudujem ze ju uz ma a to pravidelnu kazdy mesiac 5 dni . ale nastastie ju zvlada dobre a nema vobec bolesti
Este by som rok pockala aj, ked v skole boli dievcata aj 3 tiacky a uz mali menzes.Strasne sa mi to zda skoro:( zo skolky ubehne par rokov a uz zena.Prave vcera som citala dobry clanok, ze dnes su deti dobre zivene vysoke niektore maju aj kg navyse a mozog to zle vyhodnocuje a rychlo nastupuje puberta, ale emocionalne su este deti
@andrejka1974 môžem poprosiť Ip
@sarra6 kludne napiste
moja má 9 a už jej rastú chĺpky aj prsia..........jej 2 spolužiačky majú menzes od 8, takže je to skoro. už som jej začala vysvetľovať veci ohľadom dospievania.........
moja uz zaklady vie .. ma 6 😀 videla ma na zachode .. vie ze ocino ma semiacko a mama ho vynosi v brusku ..ale aby tam bolo pekne a utulne musi sa raz mesacne uopratat .. zatial jej to staci a postupne na to aj tak pride sama alebo od kamosov ... somnou sa mama nevypravalaa a viem to .. aj v skole je na to urcena hodina .. takze nehrot to pride samo ...
mojej povedala spoluziacka uz v prvom rocniku, ze zena ma kazdy mesiac menzes a ide jej krv, co moja citlivka na krv musela riadne rozdychat. Cize neprijemne, ale uz to vie. A tak postupne sa informacie rozsirovali, uz ma celkom slusne vedomosti 😅
Dakujem baby ❤️
@luccija presne.moja mala 11, hravali sa vonku s deckami,lozili po stromoch- v hlave uplne dieta a sups menzes.velmi zle to znasala.nemala nadvahu ale bola sportovkyna,svalnata a velmi fit.kamoska ( gyn.sestricka) mi hovorila ze coraz viac a viac dievcat dosttava tak skoro menzes presne tou vyzivou, su vyspelejsie.
Už. Základy by už mala vedieť.