Ahojte
Kupovali ste niekto tašku mimo Vianoc? Ja zovšadiaľ počúvam, že netreba hračky ale tašku a peračník na Vianoce pred nástupom do 1. ročníka.
My sme kúpili normálne cez leto pred nastsupom do školy. Na Vianoce v ten rok dostala nový bicykel.
@patka06 aj my tak chceme buď po a aj to že vraj dieťa najlepšie keď skúsi tašku vraj. Ale keď dieťa pýta že vidí v reklame napr hračku tak že "načo hračky Ti, školskú tašku treba". A v dnešnej dobe že jeden deň objednas a druhý máš doma 😀 a ktovie či nebude lepší výber na ajr 🤔
v lete cez prazdniny
@marpel malá má 6 takže sa škole nevyhneme 😀 a ak bude mať pod stromčekom vysnívaný darček tašku bude mať u prdele podľa mňa 😀
@lubka73 a prosím skúšali ste aj? Či kúpili z netu
Školskú tašku sme kúpili na narodky. Od Vianoc do septembra je ešte ďaleko.
Predskolacke kľudne kúp hračky, stále je to dieťa. Aj keď príde zo školy, pohra sa. Deti sú deťmi aj keď chodia do školy
6 ročnej na Vianoce určite veku primeranú hračku
Tašku neskôr podľa toho ako narastie, aký bude mať v tom momente vkus .. ideálne kupovať tak v júni, júli
ano bola si vyskusat, aby jej sadla , ale ved mozes ist vyskusat a kupit cez eshop
Určite áno… preto by som nekupovala tašku pod stromček. Vianoce pre deti sú hlavne o radosti z darčekov a nie o povinnostiach. Ak teda taška nie je jej vytúžený darček.
ja neuznávam skolsku tasku ako darcek, lebo je to nevyhnutnost, ako darcek davam nieco, co dieta potesi, my sme kupovali cez letne prazdniny pred nastupom do skoly
čo ťa zaujíma, čo kto okolo teba rozpráva. Ty si rodič, nie okolie.
Ja som synovi kupovala náhodne, keď sme na takú, čo sa mu páčila natrafili v obchode, popravde netuším, kedy to bolo, ale určite nie na Vianoce. Na tie dostal v tom veku vytúžené hračky, zrejme lego. Inak za seba si pamätám, že ja som dostala tašku práve na Vianoce a veru som z nej nebola nadšená (vybrala by som si inú, aj keď netuším, aký bol v tých časoch výber). Ale ja som taká povaha, že som sa snažila hrať nadšenie, aj keď sa nedostavilo 😂
@kristiii veď toto
Tašku kúpime určite nepôjde s igelitkou 🤣 a dostane aj vytúženú hračku, takže aj tak jej bude absolútne jedno že tašku dostala 😀😀😀
Nasa je teraz prvacka a veru ona si tasku velmi zelala od Jeziska...tak.ju dostala, a mala.neskutocnu radost a do nastupu do skoly sa s nou stale.vlacila...takze su deti, ktore taska naozaj uprimne potesi, ...ona vobec hracky nechcela, len a len tasku
@janka54321 u nás opačne. Malá vôbec školu nerieši 😀
My sme kupovali v lete pred skolou. Topgal. Uplne super taska. Nosil ju 4 roky a o rok ju bude mat aj mladsi. Je ako nova, neznicena. Teraz mladsi dostane peracnik na vianice (ale on si ho veeelmi moc zela)
V auguste pred školou lebo aj tak raz sa jej páčila jedna a za chvílu iná.
Tašku sme kupovali v apríli 🙂 ja som synovi viac krát asi od novembra ukazovala stránku topgal a on si vždy vybral tu istú tašku 😅 tak sme ju objednali
nasa nastupila v septembri do 1.rocnika a 30.8. mala narodeniny. Tasku dostala vtedy,objednana z eshopu...nikde sme nic neskusali...
Na narodeniny na jar 😁.skôr pod stromček taký peračník poprípade iné potreby do školy ako sú ceruzky , na výtvarnú veci, telesnú .keďže niekedy k taške je aj peračník aj taška na telesnú
No ja neviem. Kúpa školskej tašky pod stromček je OK ...., ale určite by som to kombinovala aj s nejakou tou hračkou ... aby nezostali oči pre plač v prípade, ak sa netrafíš do vzoru podľa "želania" dieťaťa. Tašku vrátiš (odstúpiš od zmluvy, ak si kupovala cez e-shop alebo v lepších predajniach) .... ale plač dieťaťa a sklamanie, ak to nevyjde, nevrátiš už späť. 😉
Kupovali sme po Veľkej noci