Baby, kedy bývajú akcie na školské tašky? Teraz sú na stránkach akcie - Black Friday, plus nejaké vianočné kódy, tak či už kupovať, alebo počkať do jari/leta?
odporucam kupovat az v septembri, ked dostanete zo skoly instrukcie, co bude kazdy den nosit domov. mozno nebude vobec potrebovat taku obrovsku.
@milujemodrehokona ....ty už nehul tolko
Počkať.Do leta ešte dieťa vyrastie.Aj to zavaží pri výbere tašky.Tasku vyberať spolu s dieťaťom osobne,nech si skusa
Dakujem vam 😊 tak pockame do leta. Nasla som dobry stil, je lahka a velky objem, cize asi by mu sedela dobre. Ale asi bude lepsie, ked si vyberie sam.. a za pol roka bude mat aj iny vkus ako teraz..
@radkaradix Stil je kvalitná značka, odporúčam z vlastných skúseností.
Len by som si zistila, čo bude nosiť denne do školy, možno nebude potrebovať veľký objem.
Čo ja viem,v lete však začínajú už lákať reklamami "hurá do školy". Nemyslím si,že bude vtedy najlacnejsia...
ja som kupovala niekedy v máji....
A dala som si poradiť ohľadom znacky- myslím,že aj tu na MK som sa radila.
Kúpila som síce drahšiu,ale zatiaľ dobrú tašku...
A cenu keď kuknem,si nejak drží priebežne rovnakú celý rok...+/-
Závisí,asi akú chces kúpiť.Ci nejakú "no name"alebo ísť do tých drahších značiek....
Podla mna je to jedno... treba ju vyskusat,ale zase taky rozdiel v rozmeroch tam nie je ak mas vybratu urcitu znacku. AK si rozhodnuta, mas vybrate a vyrazne vies usetrit, kludne mozes kupit. Akcie na skolske tasky podla mna v auguste/septermbi nebudu, a dobre tasky su aj 100+EUR, Cize jedine ak by som mala velmi drobne dieta, riesim, ci mu taska nebude velka... a cakam do spetembra. A zase tie prvacke tasky nie su abosolutne ziadny extra objem = my sme mali backmann a to bolo velke dosky, male dosky, peracnik, ledva ledva desiatovnik a DOST. A to knihy a vsetko takmer nenosili... Urcite s malym ruksacikom chodit nebude do skoly a ani velkym vakom, a nenaplnene tie tasky vobec nie su tazke ani len nejak "obrovske".
ja som kupovala pred skolou v auguste s dcerou - vyberala si vzor, ale popravde, ak by som amla z tej 100EUR tasky usetrit 10-20-30EUR (kedze sa kupoval set dokonca, tasku s peracnikom, vreckom a co ja viem cim = tak aj viac), tak to kupim. Inak pocas roka inak, bez kuponov, su tie ceny +-rovnake stale. Tiez sme ju mali vybratu davno, v predskolskej triede a nijak sme nazor nezmenili :DD
Zariad sa ako ti je lepsie 🙂))
@simca06022011 súhlasim ,a ja by som podotkla,že najtazsie na celej taške sú práve tie dosky ...ak má ešte dieťa dosky na veľké zošity,dosky na malé,koniec.(Tie zatváranie,)... Zbytočne podľa mna
Ja som dcre kúpila zakladac ako je na obrázku,a je to lahucke,ľahká manipulácia.A zmestí sa jej tam zatiaľ všetko.
Najviac kníh a zošitov má na slovenčinu,ale to striedajú,niečo nechávajú v škole ...(
Na matematiku 1 PZ a 1 zošit,aj ten nechávajú častokrát v škole.
Prvouka 1x za týždeň, angličtina 1x za týždeň....
A samozrejme žiačka knižka a dosť....
Netreba to preháňať s doskami zbytočne....
A ešte desiatovnik
Ďalšia blbosť a výmysel...
Ľahší a menší obedar dávam ak niečo má krehkejsie
@fantaghiro21 je to zbytocne,ale zvacsa s tym zacnu takto :D my sme to zrusilli po case a vyhodili uplne (moja domov nenosila v 1-2r takmer nic, sem tam nejaky pracak, alebo nieco precitat), kopa tych tasiek to ani nepotrebuje, napr ta nasa mala taky predel v nutri a pekne tam tie zosity a veci stali. A v neskor uz vyfasovali "portfolia" na jazyky (rozumej sanon uzky kde isli euroobaly, ziadne zositky) a aj na ostatne predmety si dcera urobila take "plastove obaly", kde mala vzdy vsetko v kope = a nestalo sa ze nieco zabudla, tie sirsie verzie jej stacili aj na knihu/pracak +zosit, k matike aj vsetky pravitka a tak tam strcila D
dasiatovnik davam do teraz a berie si ho dcera (mala rozne, anpr. tie plastove z coop :D alebo mam aj malicke z tuppelware.. ), hocico lepsie ako jedlo zlisovane z tasky :D pripadne spinava taska z toho
Moji synovia dostali od Jeziska posledny rok v skolke a velka radost bola...
@simca06022011 tak naša vlaci ,čo som spomenula..ešte sa nestalo,že by neniesla nic.....Šlabikár ,z ktorého každy deň ma úlohu čítať, ďalšia kniha na čítanie,a to isté písanie ..(2 zošity)
A na desiatu ma vyhradený priečinok🙃
Za 4mesiace,čo chodí do školy ,nespucila a nezaspinila nič....
@fantaghiro21 tak to ste vy:D nam to takto vyhovuje roky, ten desiatovnik je nic.
@simca06022011 presne tak,každému niečo iné vyhovuje.
Ja som len podotkla,aby si autorka dala pozor.
Väčšina matiek chce ultra ľahké tašky ,ale potom do nich nadrbu tazke dosky, poschodové peračniky, zbytočnosti, desiatovniky, ktoré záberu pol tašky ,zaťažia a úplne zbytočne....
@fantaghiro21 ale tie tasky su presne rpe to lahke, aby nemali 15kil s knihami :DD a nehnevaj sa desiatovnik sam o sebe je lahsi ako zosit :D a ked v kuse riesis dosky = tak tie napr nam nakazali v provom rocniku v skole... a rovnako tie deti chcu obrazkove dosky, a rovnako chcu poschodove peracniky... :D tak si odnesu. O tom ze 99% deti chodi pekne s rodicom ani nehovorim, cize realne to ani "nenosia"
@simca06022011 veď ale čo vybuchujes...
Takže si kupuješ tasku odľahčenu,aby si nadrbala zbytočnosti a efekt žiadny😆😆😆
Ja stále píšem o zbytočnostiach,nie o zošitoch a knihách, ktoré sú nutne nosiť ...
A všetko,čo si vyššie spomenula,u nás neplatí...
Dieťa si samé nosí tašku...u nás neexistuje,že rodič nosí dieťaťu tašku.to si skôr mohla kúpiť igelitku,ak tvoje dieťa tu tašku nenosí 🤣
Dosky nám nikto nekazal
Dcéra sama nechcela poschodový peračník
pockala by som a nekupovala v lete. zvlast ak by si dieta vybralo nejaky konkretny motiv, alebo by si chcela kupovat podla toho, co sa mu teraz paci. to ho moze velmi rychlo prejst. lepsie je tasku vyskusat, nesedi kazda rovnako.
inak my sme chceli povodne topgal, ale ked ho vyskusal v obchode, vobec mu nesedel, bol obrovsky a odstaval. a to syn nie je maly ani chudy, ale taky priemer. nakoniec sme isli cestou turistickeho batoha, ktory ma dva priecinky a popruh cez hrud aj cez pas (ten nepouziva, ale je tam).
Ja som kupovala pod stromček ,,,,,topgal......čítala som recenzie,bola som osobne pozrieť a bola super.Maly ju nosil 3roky
Akurát som objednala synovi topgal set , poštovné zadarmo a 30€ zľava.
@radkaradix nás dostal vlani ako vianočný darček, kupili sme backman a sme spokojní. Isli sme ale nenapadne pokúšať viacero značiek, urcite sa riad svojim dietatom, aku ma postavu, ci bude tasku nosit napr dlhsiu trasu peso
do skoly.... moj tam ma veľké dosky, peracnik jednoduchý a menší box s desiatou a fľašu a zmesti sa mu to akurát. Tašku ale nosi v podstate len v rámci budovy školy zo šatne do triedy a naopak, cestou do a zo skoly ju nesie ten kto ide s nim.
@radkaradix v lete su akcie na tohorocne modely, urcite pockat kolko dieta naradtie
@fantaghiro21 ja nevybuchujem, ty tu zbytocne rozduchavas vasne a urazas.. ja som napisala co sa do tej tasky zmesti, kedze to mam vyskusane, nie co tam davam.. a mam teda uz 8macku a nemala problem nikdy.. ak je pre teba desiatovnik sprostost, ja ti to neberiem, nedavaj, drviva vacsina deti nosi, minimalne na urcite druhy jedla a vedia preco, aj deti aj ich matky. Neviem co sa tu rozdrapujes, nepouzivate = nepouzivajte. Kedze su toho plne obchody, je kopa deti, ktore nieco urcite pouzivaju, ci tyzden alebo rpavidelne je jedno...
A nie ja nadrbem dietatu plnu tasku, ale dieta si to tam nadrbe ;) len aby si bola v obraze, ja som dieta do skoly nikdy nebalila, jedine tak som jej nakupila skolske potreby ake potrebovala a chcela. Zvysok zvlada aj bez moje pomoci od prvej triedy :D Rovnako si deti same vyberu ci nieco chcu a nechcu, nebudem jej nutit peracnik, ak chce valec, a ked chce 2-3-20poschodovy peracnik, tak v ramci moznosti dostane, taky aky sa jej paci. vyberie si sama= odnesie si sama. Tu tvoju igelitku nejdem ani komentovat :DDD
@simca06022011
Stále dokola čítaj dole priloženú prílohu,kym tvoja ješitnosť nepochopi,že tu išlo o "postreh,radu" a nie nejaké rozdúchavanie vášne a urážanie pre boha...(A to som ešte aj za pravdu ti dala vyššie v komentároch)Ako sa môže niekto hádať ohľadom školskej tašky? nechápem...V podstate ty sa tu rozdriapujes.
Neviem,či ti niekto zjedol večeru,ale rob niečo so sebou,lebo ak niekto nedá na teba,tak sa tu hádžes o zem....
Ak chceš pre budúceho prváka, tak určite počkať a vyberať v lete.
Tašku by si malo dieťa vyskúšať, aby mu dobre sedela.