Ahojte, poradte pripadne povedzte ako to vy riešite,, aby dieta nestratilo čip do jedalne.. v skole. Nejake napady, či lenna krk na šnúrku.. Alebo mate nejake vychytavky.. Kde to bude mat a ked ide na obed tak to tam nestrati...
Na krku nosia všetky deti na škole automaticky ak je to prvý stupeň aj môj na druhom nosí najlepšia vec
U nas davaju ku kazdemu cipu aj "snurku" na krk.
u nás v škole to majú počas vyučovania v taške, keď idú na obed s vychovávateľkami, berú si čipy a dajú na krk a potom zase schovajú do tašky. Inak sa dá zistiť, keď nájdeme čip, že kto ho stratil a dáme mu ho
Cipy maju na takych dlhych dnurach okolo krku, a ma ich uschovane vychovavatelka. Ta ich detom pred obedom rozda, daju si krk, popipaju obedy a potom ich zase vychovavatelka pozbera a schova.
My sme mali cipy zzvesene na vesiacikoch pri dverach, deti prisli zavesili. Isli na obed zobrali, prisli z obeda zavesili. Isli domov zobrali.
Ja som videla pripnute na tej vytahovaciej snurke na skypas.
U nas sa cez cipy eviduje aj prichod a odchod. Takze rano dostane syn cip na krk este doma. Rano sa pri dverach pipne. V satni da cip do tasky. Ked idu na obed, tak si ho zoberie. Po obede da opat do tasky. Pri odchode sa odpipne.
@zuzinka888 to som tiez videla ale aby to 6rocne deti Mli v triede a nahodou pocas prestavky.. Budu vymyslat pride mi ta snurka dost nebezpecna pre tak male deti bez dozoru..
Moji sa tiez pipaju rano aj pri odchode. Takze rano na krk, porom do tasky, na obed prvostupniari idu s cipom, starsi chodi uz s taskou a tu necha v satni kusok od jedalne. Uz sme sa parkrat vratili domov, lebo zabudli. 😁 Myslim, ze vychovavatelka na to dohliadne, aby vsetci mali cip, a tiez sa to da odratat, oni vidia, ze ma zaplatene, ak by cip zabudol.
Moji maju extra snurku na kluc a cip od domu, kedze nechcem, aby to mali spolu. Takze tarsi nosi 2 snurky. Maly bude asi od buduceho roka, starsi chodil od 4. rocnika sam domov, je to par minut.
@zuzanaete
@majka99999 mozete mi povedat co je to za snurka.. Alebo pripadne kde ste ju kúpili
na klucoch od skrinky a domu dat na karabinu a moze si pripevnovat do tasky popr. na dlhu gumicku aby ich nemuselo okrem obeda odpajat (skrinku otvori aj klucom na gumicke/ snurke)