Kde nosia čip na obed v škole vaše deti?

kali7
25. júl 2024

Ahojte, poradte pripadne povedzte ako to vy riešite,, aby dieta nestratilo čip do jedalne.. v skole. Nejake napady, či lenna krk na šnúrku.. Alebo mate nejake vychytavky.. Kde to bude mat a ked ide na obed tak to tam nestrati...

kacena4
25. júl 2024

na klucoch od skrinky a domu dat na karabinu a moze si pripevnovat do tasky popr. na dlhu gumicku aby ich nemuselo okrem obeda odpajat (skrinku otvori aj klucom na gumicke/ snurke)

zuzubb007
25. júl 2024

Na krku nosia všetky deti na škole automaticky ak je to prvý stupeň aj môj na druhom nosí najlepšia vec

zuzanaete
25. júl 2024

U nas davaju ku kazdemu cipu aj "snurku" na krk.

kali7
autor
25. júl 2024

@zuzubb007 prvacik bude

kali7
autor
25. júl 2024

@zuzubb007 tu snurku si prosim vas davaju dole.. Alebo maju ju v taske.. Ja sa obavam ab to dakde nedal dole.. Alebo aby mu to zas cely den nevadilo na krku..

kali7
autor
25. júl 2024

@kacena4 neviem.. Ako to este bude prebiehat kedze je prvak.. Ci si beru na obedy tasku.. Alebo v skrinke.. A on zoberie iba čip.. Len moj je taky popletko.. Alebo zabudko..

minnie30
25. júl 2024

u nás v škole to majú počas vyučovania v taške, keď idú na obed s vychovávateľkami, berú si čipy a dajú na krk a potom zase schovajú do tašky. Inak sa dá zistiť, keď nájdeme čip, že kto ho stratil a dáme mu ho

macik166
25. júl 2024

@kali7 u nás všetky čipy mali druzinarky ...deťom rozdala pred obedom, po obede pozbierala

zuzubb007
25. júl 2024

@kali7 majú ho v taške ráno mu to dáš do tašky, pred obedom pani vychovávateľka povie všetci čipy na krk ide sa na obed a po obede si ich znova hodia do tašky, obe deti takto nikdy nestratili za 4 roky cip

elanor
25. júl 2024

Cipy maju na takych dlhych dnurach okolo krku, a ma ich uschovane vychovavatelka. Ta ich detom pred obedom rozda, daju si krk, popipaju obedy a potom ich zase vychovavatelka pozbera a schova.

benit
25. júl 2024

My sme mali cipy zzvesene na vesiacikoch pri dverach, deti prisli zavesili. Isli na obed zobrali, prisli z obeda zavesili. Isli domov zobrali.

zuzinka888
25. júl 2024

Ja som videla pripnute na tej vytahovaciej snurke na skypas.

nimika
25. júl 2024

Učiteľka im na začiatku šk. roka na odporúčanie vychovávateľky dala ako darček takúto gumičku. Na nej majú deti čip. Keď idú na obed dajú si to na ruku ako náramok, pri okienku priložia čip, z ruky to ani dole v jedálni nedávajú. Keď sa vrátia z jedálne, odložia do tašky.

zuzanaete
25. júl 2024

U nas sa cez cipy eviduje aj prichod a odchod. Takze rano dostane syn cip na krk este doma. Rano sa pri dverach pipne. V satni da cip do tasky. Ked idu na obed, tak si ho zoberie. Po obede da opat do tasky. Pri odchode sa odpipne.

kali7
autor
25. júl 2024

@zuzinka888 to som tiez videla ale aby to 6rocne deti Mli v triede a nahodou pocas prestavky.. Budu vymyslat pride mi ta snurka dost nebezpecna pre tak male deti bez dozoru..

kali7
autor
25. júl 2024

@zuzubb007 skusime.. Snad nestratime.. Zalezi asi aj na tom ci ich niekto takto usmerni.. Alebo iba povie idete na obed..

zuzanaete
25. júl 2024

@kali7 V triede maju aj noznice, ktore su tiez nebezpecne. Nasi maju napr. take snurky, ze pri silnejsom tahani sa "roztrhne" zapinaci mechanizmus.

zuzanaete
25. júl 2024

@kali7 O prvacikov sa staraju na zaciatku. Vsetko im vysvetluju, pripominaju, zvykaju si. U nas nie je ani problem, ak si dieta zabudne cip. V jedalni si ho najdu v systeme a obed potvrdia.

majka99999
25. júl 2024

Moji sa tiez pipaju rano aj pri odchode. Takze rano na krk, porom do tasky, na obed prvostupniari idu s cipom, starsi chodi uz s taskou a tu necha v satni kusok od jedalne. Uz sme sa parkrat vratili domov, lebo zabudli. 😁 Myslim, ze vychovavatelka na to dohliadne, aby vsetci mali cip, a tiez sa to da odratat, oni vidia, ze ma zaplatene, ak by cip zabudol.
Moji maju extra snurku na kluc a cip od domu, kedze nechcem, aby to mali spolu. Takze tarsi nosi 2 snurky. Maly bude asi od buduceho roka, starsi chodil od 4. rocnika sam domov, je to par minut.

kali7
autor
26. júl 2024

@zuzanaete
@majka99999 mozete mi povedat co je to za snurka.. Alebo pripadne kde ste ju kúpili