Ahojte,
existuje nejaká stránka, odkiaľ by som si vedela stiahnuť/skopírovať všetky vybrané slová a k nim aj príbuzné slová? V zbornovni.sk vyzerajú niektoré veci super, ale tam sa nedostanem. Alebo dá sa niečo také aktuálne aj kúpiť? Ak áno, poraďte mi kde.
Malá je tretiačka a začali sa to učiť, tak chceme to mať po ruke. Ja mám moje kartičky s vybranými slovami, čo som mala ako dieťa, ale oni majú menej vybraných slov. Tým pádom majú príbuzné slová, no tie nemajú nikde pokope vymenované.
Vopred ďakujem, ak sa niekto ozve a pomôže mi s týmto.
Nasim deckam dala ucitelka papier s VS, to sme dali zalaminovat
@veronikaszabova Predchádzajúca triedna im dávala všelijaké možné kartičky, no teraz v treťom ročníku majú novú a tá im nedáva nič ☹
@mili7 ved jej to napis na vykres z ucebnice,alebo zosita
@79viktoria79 Presne tomuto som sa chcela vyhnúť, ale ďakujem. Vybrané slová, ktoré sa momentálne učia, som jej prepísala a vytlačila na papier. No tých príbuzných slov je trošku viac. No idem ja ďalej "googlovať" a prepisovať.
Ahojte baby potrebovala by som poradiť ohľadom úlohy z matematiky pre 5roc.najde sa nejaká dobrá dušička
@trpasliiiik Co konkretne?
@mili7 porovnávanie rozdielom môžem ti to odfotiť a poslať
@trpasliiiik Daj fotku priamo sem, do diskusie, určite pomôžeme.
Tu je foto
@trpasliiiik to celú stranu ?
@trpasliiiik takto mi to vyšlo
@aktiz a môžem poprosiť ešte postup pre 5,6,7,
@trpasliiiik
5. Najmenšie šesťciferné číslo je 100 000 + 35 940 =
6. Najväčšie šesťciferné číslo je 999 999 + 218 944 =
7. No, neviem, či som správne vypočítala tú úlohu. ešte to pozriem
@aktiz ďakujem veľmi si nám pomhla
@aktiz a môžem ešte nejaké
@aktiz tam v knihe úloha 8,9,10,11,12,13,14
@trpasliiiik tá sedmička bola zle. Takto : 157 109+161 617= 318 726
pozriem aj tie ostatné
@aktiz dakujeeem
@aktiz ďakujem ti veľmi pekne ešte raz
@aktiz ďakujeme ti veľmi pekne za ochotu veľmi nám to pomohlo ešte raz vďaka keby niečo môžem ešte napísať ??? Prajem ti pekný večer ešte ahojky ✋😊
@trpasliiiik nieje za čo 😊. Kľudne napíš, ak budem vedieť, pomôžem.
@aktiz ešte raz vďaka moooc ahojky 😊😊
@mili7 v papiernictve