Chcem sa opýtať mamičiek či nevedia o nejakej stranke na nete kde su podobne veci ako sa učia v škole prváčikovia na Zš.Syn mal dnes v škole prvu písomku museli na dvojstranke opisovať slova.niečo čo by som stiahla a potom mu to dala spraviť doma .Mame problem z L a R miesto rakety označil lakety,tak by som aspoň doma s nim trenovala ,dakujem
ak si myli pismenka moze byt len nesustredeny ale moze ist aj o dislexiu. Naozaj najlepsie je pohovorit si s ucitelkou, poprípade sa objednat na psychologicko- pedagogicku poradnu. Aj na nesustredenie aj na dislexiu su specialne cvicenia. Tie spravne vam poradia tam. Ani jedno ani druhe nekonecne opakovanie cviceni nevyriesi.
moja dcéra chodí do 1 a tiež si pletie nielen písmenká, ale aj sčítavanie a odčítavanie. To znamená, že ak sčituje viac príkladov za sebou a má vypočítať jeden príklad na odčítanie tak ona si to nevšimne. Zatiaľ si myslím, že je to nepozornosť...
A možem sa opýtať ako Vás známkujú? naša pani učiteľka sa teda nese.... a deťom veselo dáva 3,4. Už ja som z toho znechutená, nieto dieťa. Do žiackej nemám chuť pozerať..... Pri starších deťoch som takéto známky nezažila - pani učiteĺka dala radšej nejakú nasratú včelu a hotovo, ale zle známky nedávala
Ja si pomaham tymito cviceniami http://www.zsibrezolupy.biznisweb.sk/logopedick... nasa ma zase problem s b a d
spolupracuj s učiteľkou,dieťa má právo aj na chyby,menej /učenia/ je niekedy viac.....