Kde kúpim stolík pod počítač?

jarkakovacc
17. júl 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť kde kúpiť nejaký stolík pre syna pod PC, ale zároveň ho potrebuje aj na učenie.. Myslím skôr niečo kvalitnejšie, ale zase nie pridrahé 🙂 Tak aby mu to pár rokov a vydržalo 🙂 Najlepšie by bolo keby ste vedeli o nejakom internetovom obchode,s ktorým máte dobré skúsenosti, pretože ani ja ani manžel bohužiaľ nestíhame behať po nábytkárstvach, pretože u nás je už o 16:30 všetko zavreté

isis
17. júl 2015

ahoj, my sme kupili v black red white... je to polska firma...stolik je pre deti, aj rozmery su mensie... stal 59 Eur. Samozrejme aj kvalita tomu zodpoveda, ale malej ako prvacke sluzil na 100 %. A uricte ested par rokov bude. Kedze rada maluje, nemusim riesit ze je poskodeny, pocarbany, pomalovanay a pod. Kupovali sme ho presne s tymto umyslom,ked sa znici, kupime radsej novy ako sa pozerat na drahy masiv a deti stale upozornovat. Pre mna boli dolezite rozmery, najma vyska aby nebola ako normalny kancelarsky...A malemu, ktory mal vtedy 3 roky sme kupili taky isty tiez. T. j. hned sme kupovali dva... a dali sme im k tomu dve pevne stolicky, ziadne na koleckach (aby som bola presnejsia moje deti su vysoke, takze pojem maly treba brat s rezervou)

kikurka
17. júl 2015
Používateľ kikurka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikurka.

Mne odporučili asi týždeň dozadu tento obchod www.drevona.sk, zháňala som postele.. je to slovenský výrobca a čo som čítala boli s nimi celkom spoko. Potom mi aj susedka spomínala, že jej dcéra si objednávala obývačku a bola spokojná. Čo som pozerala, tak dodania sú v pohode a určite tam nájdeš aj nejaký stôl 🙂 obzri to.. 🙂

jarkakovacc
autor
17. júl 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

@isis to je celkom rozumne, ani ja som nechcela nič drahé, práve preto lebo viem, že sa to zničí 🙂 a to ste objednávali cez nejakú stránku? ten dovetok v zátvorke ma pobavil :D @kikurka ďakujem, určite zvážim... prípadne ti ešte suseda nehovorila, či jej to doniesli domov, myslím vyniesli do bytu. Manžel totižto chodí na týždňovky a asi to sama teda hore nevynesiem.

isis
21. júl 2015

nie, boli sme v predajni, ale kludne skus cez net, urcite si vyberies... No maly ma 5 rokov a meria cca 128. Mala 7 rokov a meria uz ani neviem presne ale cez 140