Dobrý deň, viete mi prosím poradiť kde kúpiť nejaký stolík pre syna pod PC, ale zároveň ho potrebuje aj na učenie.. Myslím skôr niečo kvalitnejšie, ale zase nie pridrahé 🙂 Tak aby mu to pár rokov a vydržalo 🙂 Najlepšie by bolo keby ste vedeli o nejakom internetovom obchode,s ktorým máte dobré skúsenosti, pretože ani ja ani manžel bohužiaľ nestíhame behať po nábytkárstvach, pretože u nás je už o 16:30 všetko zavreté
Mne odporučili asi týždeň dozadu tento obchod www.drevona.sk, zháňala som postele.. je to slovenský výrobca a čo som čítala boli s nimi celkom spoko. Potom mi aj susedka spomínala, že jej dcéra si objednávala obývačku a bola spokojná. Čo som pozerala, tak dodania sú v pohode a určite tam nájdeš aj nejaký stôl 🙂 obzri to.. 🙂
@isis to je celkom rozumne, ani ja som nechcela nič drahé, práve preto lebo viem, že sa to zničí 🙂 a to ste objednávali cez nejakú stránku? ten dovetok v zátvorke ma pobavil :D @kikurka ďakujem, určite zvážim... prípadne ti ešte suseda nehovorila, či jej to doniesli domov, myslím vyniesli do bytu. Manžel totižto chodí na týždňovky a asi to sama teda hore nevynesiem.
nie, boli sme v predajni, ale kludne skus cez net, urcite si vyberies... No maly ma 5 rokov a meria cca 128. Mala 7 rokov a meria uz ani neviem presne ale cez 140
ahoj, my sme kupili v black red white... je to polska firma...stolik je pre deti, aj rozmery su mensie... stal 59 Eur. Samozrejme aj kvalita tomu zodpoveda, ale malej ako prvacke sluzil na 100 %. A uricte ested par rokov bude. Kedze rada maluje, nemusim riesit ze je poskodeny, pocarbany, pomalovanay a pod. Kupovali sme ho presne s tymto umyslom,ked sa znici, kupime radsej novy ako sa pozerat na drahy masiv a deti stale upozornovat. Pre mna boli dolezite rozmery, najma vyska aby nebola ako normalny kancelarsky...A malemu, ktory mal vtedy 3 roky sme kupili taky isty tiez. T. j. hned sme kupovali dva... a dali sme im k tomu dve pevne stolicky, ziadne na koleckach (aby som bola presnejsia moje deti su vysoke, takze pojem maly treba brat s rezervou)