Obehala som uz Aupark, Galeriu, nasla som iba v jedinom obchode v Auparku v takom vacsom papiernictve. A aj to len jeden druh - rada by som si pozrela nazivo viac druhov, a hlavne vyskusala so synom, je malicky a chudy, bojim sa mu objednat z internetu lebo neviem ako mu to bude sediet. Ak viete kam by som sa mala ist este pozriet, budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.
kvojtanikova aj v optime predávajú školské tašky,skús v dráčiku,potom aj v papiernictve titi to je hned oproti dračiku🙂
@kvojtanikova my sme kupovali v Draciku 😉
Ak by ste mala záujem ja mám doma dve aktovky pre prvákov, ktoré sme dostali od rodiny, jedna je modrá s drobnými vzormi zvieratiek a druhá je tiež modrá s rybami, mohla by som Vám poslať foto na mobil, ak áno napíšte mi do IP. Sú úplne nové, predala by som aj obidve za symb. cenu podľa dohody.
nepockas do augusta ked ich budu mat vsade strasne vela? Vtedy dostavaju vela tovaru specialne pre skolakov, aj dobry vyber, lebo teraz koncom roka uz asi maju len nejake zvysky z minuleho roka
školske tašky maju aj v tescu 😀
@kvojtanikova
skus este v OD Dargov, hore v papiernictve.Ked starsia sla do prvej triedy tam sme kupili Topgalku, ktora jej vydrzala 4 roky, alebo skus aj na Mlynskej v papiernictve.