Milé mamičky,
najmä tie z BA a okolia, chcela by som Vás poprosiť, aby ste mi napísali za akú sumu, kam a na koľko dni idu Vaše deti do Školy v prírode.
Ďakujem
pondelok - piatok; a pomýlila som sa, to boli minulý rok, teraz idú do Bystrej, ale cenovo rovnako
U nás bola za 190 na tyzden
Divadelný Babylon 10 dni 300 eur, tento rok idu niekde pri Nizke Tatry
@andrejka1974 a kde to bolo a na koľko dni? Ďakujem
Minuly sk.rok- jun , bojnice ,pondelok az piatok 140e. 100 e prispevok statu, ostatne doplacali rodicia.
min.rok sturovo 170 eur pondelok-piatok, tento rok maju ist bojnice 170eur, 100 eur prispevok doplacame 70 pondelok-piatok
@pribinak už neviem menili im to na poslednú chvilu
4 rocnik (minuly rok) Stara Myjava 150,- (100€ bol prispevok od statu) 50€ platili rodicia
pondelok - piatok
@pribinak ja som moje dieťa do školy v prírode nedala... zbytočné peniaze !!! nechajte ho vybehať sa vonku na dvore okolo vášho skromného príbytku🤰 ... alebo s ním choďte na Chopok. ja som v škole v prírode dostala ťažké hnačky a bojím sa či to nie je dedičné
@brumikbobokako76 s takymto pristupom tie hnacky na nho prenesies bez problemov. Chapem, ze niektore deti na to nie su, aj ze na to mnoho rodicov naozaj nema peniaze ale tvoj nazor je trosku kratkozraky.
@brumikbobokako76 hm, pôjde, hnačku môže dostať hocikde.Len si zisťujem sumu. My mame ponuku ísť za 165 e, pon-pia, čiže necelých 5 dni
@brumikbobokako76 jeezis,ale tie zazitky!!!! Porovnavat dvor s dobrodruzstvom so spoluziakmi,preboha. My sme sa ako deti neskutocne tesili.
@pribinak ja som celkom v šoku,sme mala škola na dedine, deti za lyžiarsky a školu v prírode nikdy neplatili, vždy sa spí 5dni, na lyžovanie majú inštruktora,spia v hoteli v nízkych Tatrách, dokonca im preplatia aj požičanie lyží, na školu v prírode chodia niekde ku šírave, je pravda tento rok neviem ako to ešte bude
@brumikbobokako76 dosť odveci komentár, ale čo už
môj tretiak ide do Závažnej Poruby za 150