Prepáčte, ale mám toho dosť dcéra dôjde zo škôlky a by zjedla ajj klince, to aj v ostatných školách varia samé somariny, ako dcéra doma zje všetko,ale žeby nejedla ani desiatu obed a olovrant to je už trochu vrchol
U nás v škôlke varili skvele, napriek tomu bývala dcéra občas hladná, ale jej boli malé porcie, ak nedostala duplu bola hladná
@azurova99 áno aj moje deti prídu večne hladné z ms/zs.. zjedli by aj mňa keby sa dalo...
@azurova99 neviem čomu sa čuduješ...veľa detí odmieta inú stravu ako má doma....naša napr.nikdy neje v škôlke olovrant, ale keď príde domov už je hladná a zje....z obeda zje čo má rada, čo sa týka desiatej niekedy zje, niekedy nie....problém je že ty varíš iné jedlá ako v škôlke....tam sú bežne na desiatu a olovrant nátierky čo doma mamičky nerobia, deti to nepoznajú a nechcú jesť...čo sa týka obeda, v škôlke sa musia zmestiť aj do určitej ceny...som zvedavá čo by si ty dieťaťu za cca 1,50 a v tej sme desiata, obed a olovrant....
daj link na jedálny lístok, mali by mať na webe
@azurova99 leva by som nejedla ani ja
Zo zaujímavosti som si prebehla teraz pár jedálnych lístkov a všade boli normálne jedlá. Naozaj by ma zaujímal jedálniček vo vašej škôlke
Dcerka vzdy chodila zo škôlky hladna ako vlk...zvykli sme jej vzdy niečo doniest uz naa cestu odtial. Obed zväčša nedojedla, lebo ich nahlili a je zvyknuta jest pomalšie. Teraz zacala skolu a veru....badam, ze sa nic nezmenilo ..hm
Nepoznám dieťa čo nechodí zo škôlky poobede hladné, keď som sa sťažovala mojej mame že malý dôjde zo škôlky a hneď ide do chladničky tak mi povedala že ja aj sestra sme boli také isté. Podľa mňa je ten olovrant v škôlkach slabý a potom idú ešte von, vybehaju to
@azurova99 ahoj, je to o tom, ze co sa zvykne varit doma, ak maju deti probelm s jedlom, tak doma sa vacsinou tocia jedla, ktore maju overene,tymto sposobom mozno tocia naozaj par jedal, a potom je v skolke problém... To co si vypisala su podla mna uplne v pohode jedla... Ked sa ty postavis do pozicie, ze Ty by si to nejedla, tak je jasne, ze to nebude jest ani Tvoje dieta... Lebo vidi Tvoju reakciu... Deti by sme mali viest k tomu, ze jedlo si treba vazit, ano dat im aj ich oblubene, ale musi byt aj nejaky kompromis, ak je niekto hladny, tak naozaj nepozera, co je na tanieri.... Niekdy mam pocit, ze vela deti je v tomto rozmaznanych, cest výnimkám
Môj syn chodí do malej dedinskej škôlky. Pýtala som sa jeho aj kuchárky a zje každý deň všetko. Kuchárka podotkla, že ako jeden z mála.
Prikladám fotku toho, čo majú tento týždeň. Každé jedno jedlo považujem za fajn a neočakávam, že by niečo nezjedol. Zo škôlky nechodí hladný. Zje jablko a utekame von a potom až vecera.
@azurova99 akože ja musím povedať, že každý týždeň si odfotím jedalnicek a doma sa pýtam syna nenapadne, či to naozaj aj mali. Vieš ako to myslím, papier znesie. Ale reálne to aj majú a synovi všetko veľmi chuti. Jedine, čo mi vadilo boli cestoviny s grankom.
Ale moji chlapci sú z domu zvyknutí jesť fakt všetko. Ja som praxovala v škôlke a videla som na vlastne oči, že polovica deti to odmietla vôbec ochutnať. Ani nevedeli, čo je pred nimi a ako to chuti a jednoducho nechceli. Bolo mi veľmi ľúto toho jedla.
@kate_cs jednoduchy chutny jedalny listok 👌 dcera chodi tiez do dedinskej skolky ale teda vela x ma tie kreacie na jedalnom listku dost prekvapili,mala som moznost par x ochutnat obed,a teda ani na pohlad ani chutovo to nebolo dobre 😏 dcerke dlho trvalo,kym si zvykla na ich kuchynu,resp.jej zaludok casto tie kombinacie nezvladal a hnackovala..co mi stale vadi je,ze maju skoro ku vsetkemu ochutene mlieko bez moznosti dostat caj ci cistu vodu 😏
Mne chyba zelenina v jedalnickoch...moje deti si vzdy pytaju zeleninu na tanier.,ci len uhorka,paprika,brokolica,hrasok atd ... a to mi chyba v skolkach a skolach..dnes napr.mal maly kapustu,mrkvu a kukuricu salad (aleluja) som si povedala,ostane dni ziadna zelenina brrrrr rano na desiatu chlieb a natierka a na olovrant zase chlieb a natierka ...hroza... a to vazne nemozu mat aspon ovocie k tomu,len chcela a potom vyzeraju deti ako vyzeraju ....
Do skolky iba nastupila? Mozno ma stres a prejavuje sa to nechutou do jedla. Potom samozrejme, ak pride domov, jedla by vsetko co vidi... U nas je stava jedla....nebyva velmi ochutena, ale zjest sa da...