Je táto básnička vhodná na Hviezdoslavov kubin pre druhákov?

Včera o 19:36

Pani ucitelka nam kázala naucit sa básnicku na triedne kolo HK pre druhákov. Nedala nejaké podmienky ani dĺžku. Nasla som dve ale neviem či sú vhodne. Čo poviete?

autor
Včera o 19:41

Na internete som čítala že by mali mat 2-5 min lenze čo som si pozerala ostatne diskusie skoro žiadna nebola taka dlha a vraj ich deti mali… tak neviem

lukbe
Včera o 19:44

Podľa mňa, vhodné sú, ale už sú také "otrepané" veľmi takéto porota nechce.

deti95060810
Včera o 19:45

prvá je pekná..
skús ísť do knižnice mne tam pomohli vždy...

kylie1983
Včera o 19:50

Ved je kopa nových básničiek, nemusí byt ani jedna z týchto 🙂 staci ti len pozriet na nete. Moja druhacka sa naučila od Jany Pavlikovej- Bodkovana kráska.

simona20201309
Včera o 21:01

Ak ide len o nutnost, že sa musí niečo naučiť tak v pohode. Ale na súťaž určite nie. Toto recitovala moja dcéra v 3r.
Určite pre 7-8r dieťa nevhodné.

saxana000
Včera o 21:19

To vazne este toto existuje? Uz teraz sa mi vlasy dupkom stavaju nenavidela som sa ucit basnicky naspamet vlastne ziadnu latku odrapkat poezii nerozumiem a vobec ju nevyhladavam a moja dcera je asi po mne. S poruchami ucenia som rada ze stihame latku ked mi prinesie ulohu naucit sa 5 minutovu basnicku asi vyskocim rovno z okna..

palicka
Včera o 21:55

Skús pozrieť básne na prednes Janka Barillová alebo spisovateľ Valentín Šefčík

veva1986
Dnes o 09:57

Moja dcéra v druhom rocniku mala báseň od Janky Barillovej
https://janbari-verse.webnode.sk/news/narodenin...

evansova
Dnes o 14:14

@saxana000 To vazne? Ja som basnicky milovala a doteraz si ich mnoho pamatam.

nelka93
Dnes o 14:24

@evansova ja som ich neznášala, celkovo recitovanie mi bolo trápne. Odbila som si povinné kolo a mala pokoj, ďalej som sa našťastie nikdy nedostala

katrin21
Dnes o 14:27

2-5min je pri proze...basne pre druhakov tak 4-6strof po 4 verse ked su