Je stolička Tripp Trapp od Stokke vhodná k písaciemu stolu?

reisi
18. feb 2012

Potrebujem poradit, dcéra má 7 rokov , meria 109 cm a neviem akú stoličku jej kúpiť... Neviem sa dopátrať k ergonomickej stoličke pre vzrastovo malé deti, potrebuje sediet správne, nohy mať opreté a nie vysiace...Má isté zdravotné problémy a je doležité , aby sedela v správnej polohe. Viete mi niekto poradit ? Aké stoličky ste kupovali vy? Vela času trávi za písacím stolom, rada kresli, vystrihuje... Obehla som niekoľko obchodov a odborné rady veškeré žiadne...Ďakujem

bezaz
18. feb 2012

Ahojcek, my mame pre obe deti triptrapku, zatial na jedenie, pocitam s tym, ze casom ich budu mat k pisaciemu stolu.. paci sa mi na nej prave ta flexibilita, ze ju mozes prisposobit individualne dietatu a tiez, ze nohy nevisia, dieta pohodlne sedi.. ale priznam sa, ze netusim, ci je vhodna na nejake dlhsie (viachodinove) sedenie

lilla244
18. feb 2012

trip trapy sme mali v praci ako normalne pracovne stolicky :o) a prave preto som ju kupila aj drobcovi.. odporucam,resp aspon ja jej nemam co vytknut..

evickapooh
18. feb 2012

ahoj! my mame stolicku z ikey.presny typ neviem, ,vyska sedu je jednou rukou nastavitelna(plynovym piestom alebo jak sa to vola) vysku sedenia sa da nastavit od 38 cm do 52 cm,ako to das do najnizsej polohy nohy jej nebudu visiet...aj ked mala mera 109cm...