Chcem dat poslat zo Slovenska pre dceru kvalitny skolsky batoh a nasla som tieto dve znacky. Co sa tyka dizajnu, Bagmaster sa jej paci viacej, ale zda sa mi, ze s taskami Topgal maju aj deti aj rodicia lepsie skusenosti. Mate niekto niektore z tychto batohov? Ako ste s nimi spokojni?
Aj ja mam dobre skusenosti s topgalom, dcera mala skolsku tasku cele tri roky, a stale je taska 100 perc. funkcna, akurat sa po tych rokoch trosku osuchal predny obrazok a vyrastla z nej, tak sme kupili novu. Synovi som kupila tento rok tiez prvacku tasku , takze som velmi spokojna s touto znackou. 🙂
My máme tiež topgal, predtým sme mali iné značky, každý rok som musela kupovat nový ruksak, lebo ten starý bol už nepoužitelný, topgal máme teraz už tretí rok a vyzerá stále ako nový, nič nie je ošúchané ani zničené, je oazj kvalitný aj syn je spokojný.
aj my máme dobré skúsenosti s školskou taškou topgal (dcérka ju má tretí rok a je vo výbornom stave...)...aj bagmaster je kvalitná značka-máme ruksaky už cca 5-6 rokov 🙂 ... okrem týchto dvoch značiek sú celkom kvalitné školské tašky zn. herlitz ...
Syn mal Topgal od prveho rocnika vydrzal mu az do stvrteho....A este byt kludne potiahol, keby nechcel novu tasku....Potom sme skusali rozne znacky, ktoré vydrzali max. pol roka. Nakoniec sme sa rozhodli opat pre Topgal, aj ekd cenovo drhasia znacka,a le zase bez poskodenia drzi uz druhy rok....A to syn ho fakt niekedy prepchava, ledva zapne...no zipsy odolavaju tomuto tlaku uspesne. Pre mna jednoznacne Topgal.
Aj ja som za Topgal...priestranny, lahky, zipsy drzia, da sa v pohode prat v pracke....dcera je piatacka, ma ho od 1.triedy...chceli sme uz kupit novy, ale ona nechcela- taka je s nim spokojna 🙂
Nas velkac ma topgal druhy rok a stredny je teraz prvak a tiez sme objednavali topgal. Velka spokojnost. Fakt neznicitelne tasky.
Inak my sme tiez objednavali do zahranicia. Zial .....Slovaci nam to nechceli poslat do Nemecka, tak sme objednali cez ich cesku webku. Tam nebol ziadny problem. Ani vlani ani tento rok. Za tri dni bol balik u nas a ani postovne sme neplatili. Cesi boli fakt velmi ustretovi. Splnili aj moje extra zelania 😕 😀 😉
Ak by som si mala vybrať medzi Topgal a Bagmaster, určite volím Bagmaster. Mám aj s jednou aj druhou značkou skúsenosti. A úplne naj značka, pre deti do školy Step by step, nemecká výroba, sú drahšie ale ďaleko v kvalite a prevedení predbiehajú, myslím, aj tieto dve značky. 😉 Mrkni v mojom albumčeku "Čo sme vyskúšali a boli maximálne spokojní" a Spestrenie prázdnin aj túto značku, ak by si sa rozhodla, neoľutuješ. 😉 🙂 😉
Presne mam aj ja túto dilemu lebo staršia ma topgal a sme spoko lenže mladšej sa viac paci bagmaster a teraz neviem, prvú mala z daffer a vydrzala rok a spokojná som nebola
Mám reálnu skúsenosť s oboma značkami a určite Bagmaster.
My sme kupili uz druhy krat Topgal...🙂 to hovori za vsetko. Spokojnost.