Integrácia do školy

pupava36
2. máj 2022

Ahojte, moja dcera ide od septembra do 1.rocnika v ZS ma NKS a dyslaliu multiplex vsetky papiere mame vybavene len este potrebujeme integraciu, viete mi prosim vas niekto poslat nejaky vzor ako mam napisat integraciu do skoly? Ci je to len o tom ze napisem ziadam o integraciu mojej dcery a napisem to ako klasicku ziadost?? Bude chodit do klasickej ZS. Ujo google mi velmi nepomohol.
Dakujem

terina25
2. máj 2022

@pupava36 my sme nedavali sami nic,aspon si teda nepamatam. Zo skoly nas poslali do cppp,urobili diagnostiku a boli sme ,,integrovany,, Ale ja sama som nic nedavala.

srdiecko4u
2. máj 2022

Tiež tak, treba do poradne /CPPPaP/, kde nám urobili posudky, odporúčania pre školu, následne sme poskytli škole, ktorá vypracovala individuálny vzdelávací plán pre dieťa podľa týchto posudkov.

srdiecko4u
2. máj 2022

Jediné, čo som žiadala školu bolo oslobodenie od nejakého predmetu/zníženie počtu vyučovacích hodín.

mariet24
2. máj 2022

@pupava36 my máme v škole vlastne žiadosti, akonáhle rodič alebo cpppap pošle/prinesie správu na dieťa, dohodneme si termín a u mňa výpisu žiadosť a potom sa rieši ďalej vsetko

kacena4
2. máj 2022

ak mas spravu z cpppap psychologicku a spec.pedagogicku priliz ich z svojej ziadosti o integraciu je urvite na stranke skoly ak nie napis hlavickovy list ziadam o integraciu mojej dcery ... odo dna.... na zaklade odporucania cpppa priloha tie spravy + logopedicku skola do 2 mesiacov id zacatia skoly pripravi podklady k integracii a da na podpis. ak ma dieta nejake specifika napis ich do ziadosti

xena0
2. máj 2022

Stačí papiere z CPPPaP doložiť škole

pupava36
autor
2. máj 2022

@kacena4 dakujem za odpoved. Ziadost dnes este napisem

xena0
5. máj 2022

Podľa mňa stačí doložiť odborné správy a informovať v škole že chcete integrovať, prípadne oficiálne napísať to ako žiadosť o integráciu podať spolu s papiermi z odborných vyšetrení

saxana000
19. jún 2023

@pupava36 ahoj ako ste to poriesili?mam dcerku s podobnym problemom..zapis zvladla na jednotku a do skoly ju prijali ale chcela by som poziadat o integraciu poradis ako postupovat prosim?

pupava36
autor
21. jún 2023

@saxana000 napisala som ziadost o integraciu a dolozila som spravy od specialneho pedagoga aj psychologa

saxana000
21. jún 2023

@pupava36 dakujem.. pokusim sa to vez leto vybavit.nebude problem ze to bude uz po zapise?

pupava36
autor
21. jún 2023

@saxana000 ja som tu integraciu poslala riaditelke az v juny ale spravy z vysetreni som jej odovzdala na zapise.