Ahojte, moja dcera ide od septembra do 1.rocnika v ZS ma NKS a dyslaliu multiplex vsetky papiere mame vybavene len este potrebujeme integraciu, viete mi prosim vas niekto poslat nejaky vzor ako mam napisat integraciu do skoly? Ci je to len o tom ze napisem ziadam o integraciu mojej dcery a napisem to ako klasicku ziadost?? Bude chodit do klasickej ZS. Ujo google mi velmi nepomohol.
Dakujem
Tiež tak, treba do poradne /CPPPaP/, kde nám urobili posudky, odporúčania pre školu, následne sme poskytli škole, ktorá vypracovala individuálny vzdelávací plán pre dieťa podľa týchto posudkov.
Jediné, čo som žiadala školu bolo oslobodenie od nejakého predmetu/zníženie počtu vyučovacích hodín.
ak mas spravu z cpppap psychologicku a spec.pedagogicku priliz ich z svojej ziadosti o integraciu je urvite na stranke skoly ak nie napis hlavickovy list ziadam o integraciu mojej dcery ... odo dna.... na zaklade odporucania cpppa priloha tie spravy + logopedicku skola do 2 mesiacov id zacatia skoly pripravi podklady k integracii a da na podpis. ak ma dieta nejake specifika napis ich do ziadosti
Stačí papiere z CPPPaP doložiť škole
Podľa mňa stačí doložiť odborné správy a informovať v škole že chcete integrovať, prípadne oficiálne napísať to ako žiadosť o integráciu podať spolu s papiermi z odborných vyšetrení
@pupava36 my sme nedavali sami nic,aspon si teda nepamatam. Zo skoly nas poslali do cppp,urobili diagnostiku a boli sme ,,integrovany,, Ale ja sama som nic nedavala.