Prosiiiim poradte mi neikto peknu basen na HK pre dcerku... ma 9 rokov, basen by mala mat minimalne 8 sloh. Dakujem
@underworld ja by som odporúčala niečo od Milana Rufusa. Z vlastnej skúsenosti viem,že veľa víťazov siaha po jeho basnach.... 🙂
@elika74 Googlim uz hodiny a stale dookola to iste.... chcela by som nieco pekne, aby aspon postupila ... vyhrat nemusi
@underworld Preco by mala postupit? 😕
Predpokladam, ze v 9 rokov vie uz dobre citat, moze si vybrat aj sama. Ty je len asistuj pri vybere, aby to, co recituje, bolo primerane jej veku. 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/skolak/hviezdoslavov-kubin-2-rocnik-2/ skus ešte tu pohľadať 🙂 @underworld
tiež dcéra chodí do 3 triedy a problém s básničkou. Ale ja som jej tento rok pohľadala prózu. Som si už myslela že to zrušili a oni ešte aj prvákom sa dali učiť básničku na Hviezdoslav Kubín. staršie deti sa mi v prvom roč. neučili.
moja si vybrala klasiku - Neviditelne auto od Valka
vybrala by som niečo od : Tomáš Janovic alebo Ľubomír Feldek 😀 😀 😀
Ahojte poradite mi? Mam 10 rocnu dceru 5tacku a potrebujeme na hviezdoslavov kubin minimalne 18 versovu basen mate nieco? Googlila som ale nic nemam . Dakujem 😉 🙂 😉 🙂
mozno vam pomoze toto, my sme si vybrali Svetlusku... a super
Rada ponuknem moju tvorbu na recitaciu pre deti od 5-11 rokov na www.janbari-verse.webnode.sk
Ved vygoogli .