Dobry den. Prosim vas, prospel s vyznamenanim na vysvedceni je podla akych kriterii? Pre stvrtu triedu ZŠJe to tak,ze ziak moze mat aj dvojky na vysvedceni ak ma priemer do 1,5 %?. A priemer sa pocita aj so znamkou zo spravania,alebo sa nepocita znamka zo spravania do priemeru.?
@zdenickaopavska ahoj, dcéra má prospela s vyzn. furt a stále má nejaké dvojky. Takže podľa mňa to je do 1,5 priemer. K tomu správaniu - toto presne neviem, ona ešte nemala 2 zo správania, ani nebola nikdy tak nejak na hrane s tými 1 a 2. Ak by si nedostala jasnú odpoveď, môžem sa opýtať nášho triedneho.
@zdenickaopavska a toto našiel google - viď foto. Čiže známka zo správania sa nezapočítava do toho priemeru 1,5. A správanie musí byť "veľmi dobré".
@natinka86
Dakujem❤️
@mikadooo
Ahoj a kolkatacka je? Nasa je stvrtacka a mala na pol roka dve dvojky ,teraz bude mat mozno dve a mozno jednu,uvidime este ako da pisomky koncorocne.
@mikadooo
Dakujem. U nas zatial spravanie jednotka,.
@zdenickaopavska moja je šiestačka.
je jedno ci je 4tacka ci 6cka...ale je to doležite ci tam ma prospela s vyznamenanim?
@zdenickaopavska Nie je to tak, ze na 1. stupni prospel s vyznamenanim len same 1? Kedysi to tak bolo
@zdenickaopavska priemer predmetov do 1,5 a nesmie tam byt 3.
Ale fakt, co na tom zalezi ci ma s vyznamenanim, ci len prospel velmi dobre? To nikoho nikdy nebude zaujimat...ani ake mala znamky na statniciach...
@euka210
No znamky su velmi dolezite,trebars ked sa bude chciet dostat niekam na skolu kde musi mat velmi dobre znamky . A aj to este neznamena ze ju vezmu. Al vysvedcenia na stredne skoly pytaju tusim od siesteho rocnika koncorocne .
Ide o priemer z hodnotenych predmetov, samozrejme, nemoze mat dvojku zo spravania.
Pri hodnoteni typu prospel s vyznamenanim, prospel velmi dobre ci prospel ide o aritmeticky priemer klasifikivanych predmetov.
@zdenickaopavska Je Ti hádam jasné, že ak chce ísť deťa na výbornú školu, malo by byť výborné a malo mať aj výborné výsledky. Je to hádam dosť logické.
@zdenickaopavska dolezitejsie je ako urobi prijimacky nez vysvedcenia
@vulka
No mne je to uplne jasne ,ze treba mat vyborne vysledky.a musi byt sikovne
@zdenickaopavska počîta sa aj Zberovã činnosť a účasť na súťažiach