Zdravim, prosím viete mi povedat hodnotenie prvákov? Viem že vcielka je 1 a prasiatko 5. Ake sú ale ďalšie “známky”?
Čo je napríklad lienka?
u nas vsetky tieto peciatky znamenali odmenu... mali sme rozne... ak bolo nieco nie velmi ok dostali len podpis... to ma kazda ucitelka inak...
U nas dava zatial smailikov ucitelka. Dostala ich teda aj za ciarky za ktore ja by som dala eiadne prasa dcerke
@slavomira236 aj u nás by som za nieco dala prasiatko😂asi ich nechce ešte demotivovať
u nas nebolo prasiatko cely prvy polrok...potom v januari dala dvom, ale efekt to malo taky, že aj ostatní chceli 😀
U nás sa nepeciatkovalo len u najstaršieho si pamätám že mal smajlíka usmiaty jednotka polousmiaty dvojka a čo mal opačne ústa bola trojka
@suzitok jeho kamarat už vraj prasiatko mal za zle držanie ceruzky.. :D
v skolskom zakone ani novelach sa neuvadza hodnotenie so zvieratkami, takze musis sa opytat danej ucitelky ci len dava peciatku za odvedenu pracu ako odmentu (ja davam tak a deti si obrazky mozu vyberat) alebo u nej maju konkretny vyznam dane zvieratka. vacsinou sa hodnoti znamkou a zobrazi sa v edupage. popr. ak schvali skola je slovne hodnotenie, popr. kombinacia inu muznost zakon neumoznuje
Nasi maju nalepky.. snazil si sa.alebo si sikovny.
Naši malí vcielku že ako 1. Potom na veľkých pisomkach alebo tak mali slniečko horšie bolo slniečko za mrakom potom iba mrak ako fúka vietor a najhoršie tuším mrak čo prší ale toho som nevidela. A mali ešte hviezdicku a pri nej že super napísané. Prvý polrok im tie najhoršie nedávala druhý dávala už všetko
U nás má v zošite smailika srdieckove oči alebo normálne, vraj má ešte s rovnými ústami dcéra hovorila. V žiackej má 1, na Edupage 1.
U nas zvieratka neznazornovali ziadnu znamku, proste vcielka alebo lienka, slniecko, kvetinka a xy dalsich boli prejavom dobreho hodnotenia a prasiatko, otoceny smajlik, jezibaba, znázornovali slabsi vysledok.