Mam 12-rocnu neter, ktora nema ziadnu kamaratku, alebo len v skole. Popoludnia ked pride zo skoly a o prazdninach je uplne sama, co sa mi zda nezdrave. Je pravdou, ze jej dom, lezi trosku dalej od ostatnych deti a tym je vlastne od nich odlucena a bohuzial nie je ten typ, ze by isla ona za nimi, aj ked sa jej ponukame, ze ju odprevadime. Akokeby bola nejako zablokovana a boji sa zaclenit ku nim a tak je stale sama. Pritom velmi z nej citit, ze sa uz doma nudi a ze by si tak velmi priatelku a deti priala. Vymyslame jej programy, dali sme ju do roznych kruzkov...ani tam uz nechce ist...z akehosi zvlastneho dovodu nevieme preco. Najhorsie na tom je, ze vsetko naozaj VSETKO drzi v sebe. Pritom je uplne normalna, vesela 12 rocna zabka, s normalnymi zaujmami. Co s tym?
Preto aj touto cestou sa chcem spytat Vas mamiciek z okolia Cadce, pripadne Ziliny.....ak mate dievcatko s podobnym problemom alebo ak nemate program pre dieta na prazdniny - prosim ozvite sa, rada by som aj touto cestou chcela vyskusat najst nejaku kamaratku.
@katterinka dobrý deň aj ja hľadám ale som až z PD tak by sme si mohli dopisovať aspoň nemá facebook prosím ozvite sa my mam 12 rokou a mam dosť kamarátok ale nie najlepších 😉
dobrý deň aj ja hľadám ale som až z PD tak by sme si mohli dopisovať aspoň nemá facebook prosím ozvite sa my. 😉