Ahojte potrebujem radu chystame sa koncom juna stahovat do Prešov a hladam pre mojich synoch dobru zakladnu skolu starsi pojde buduci rok do 3 rocnika a mladsi do 2 rocnika momentalne byvame v Ke a mame dost velky problem zo starsim synom zacali ho sikanovat uz to riesime z ucitelkou roaditelkou tak sa bojim aby sa to nehopakovalo zas tak hladam nejaku fakt dobru skolu kfe by mohli od septembra nastupit mladsi tu v Ke chodi do sportovej triedy zameranej na futbal nepoznate podobnu skolu v presove kde je futbal v ramci vyucovania alebo nejaku sportovu skolu alebo aspon skolu kde je nejaky futbalovy kruzok alebo nejak futbalovy klub kde by sme ho mohli zapisat nechcem aby bol smutny ze sa stahujeme prec on je nestastny s toho si robi starosti ci bude moct aj nadalej hrat futbal kedze ho to velmi bavi , starsi chodi na zus odbor klavira spev viete o nejakej v presove kde by sme ho mohli presunut dakujem za odpovede
na akú ulicu resp. sídlisko sa sťahujete,zas chodiť cez celé mesto 2x denne neodporúčam ani najväčšiemu nepriateľovi
@denky2612011 ono ja by som kvôli tomu staršiemu nevolila športovú školu....kamarátka učila na športovom gymnáziu pri 13ročných chlapcoch riešila že spolužiaci rozrezali tenisky chlapcovi že v takých šmejdoch nech nechodí....športové gymnázium, rodičia kontrétnych detí podnikatelia deti v značkových veciach a jeden chlapec v neznačkových veciach....a neskutočne drzé deti stačilo napomenúť dieťa alebo mu dať poznámku a už bol rodič u riaditeľa......takže pri tých športových triedach, školách by som bola skôr opatrná kvôli tomu staršiemu aby sa situácia neopakovala....
@denky2612011 zš Šmeralova, syn chodí do športovej triedy. Syn určite nechodí v značkových veciach, nemám na to, ani nie je prvý ani v športe ani triede, ale sme spokojní
@zuzap33 dakujem za odpoved a je to sportova skola ci normalna zs zo sportovymi triedami?
@sisa_ dakujem zabodpoved je to klasicka skola zo sportovymi triedami ? Co sa tyka skoly ucitelou deti ako si tam vedia poradit zo sikanou ? Mate skusenosti ? Dakujem
@janinah a ja som nad tym rozmyslala ze najlepsie by bola skola hned vedla byvania ale zas uz sa bojim lolo tej sikane ho dst hocinkde cize aj keby som mala nosit a skor vstavat hlavne nech je v skola v poriadku Nech si tam vedia poradit zomsikqnou resp nech sa tam nic take nedeje
@denky2612011 určite školu čím bližšie k bytu,to ani by som inak nerozmýšľala,prešovská hororová doprava je povestná /dnes som videla strašnú nehodu a zdržalo ma to 60minút v zápche/ a dopredu dákych problémom sa netreba báť a ak prídu,čo nemusia,tak ich budeš riešiť potom...dobrú povesť ma zš Kúpeľná v centre mesta...ak môže byť cirkevná tak zš a 8r. gymn. sv. Mikuláša
@denky2612011 je to normálna škola a v každom ročníku od piatej triedy je aj športova
@sisa_s ahoj dakujem zabodpoved a je to dobra skola nie su tam problemy zo sikanou a tak?
@denky2612011 uprimne, to neviem, ale ucitelia su tam velmi rozumni 🙂 to skor dnes zalezi od deti, vsade su nejaki rozmaznanci, nenajdete skolu, kde su vsetci anjelici 🙂 takze si musi syn sadnut s kolektivom 🙂 od 5.roc tam boli vzdy futbalove triedy, skuste popozerat stranku, pripadne sa zastavit za riaditelkou a porozpravat sa o tej sikane, ako to riesia, skusenosti a pod
@sisa_s dakujem pekne
@denky2612011 Zš Prostějovská má futbalové triedy a hneď v budove oproti je ZUŠ 🙂