Som mamina temperamentného chlapca 7,5 ročného. Práve skončil 1. ročník. Priznám sa, že prázdniny si užívam aj ja. Má veľa záľub ( hip hop chodí 2 rok a darí sa mu, bike, futbal proste športy a behanie po vonka, tablet, hudba Bruno Mars a Will Smith...), ale písanie medzi ne určite nepatrí. Stropí priam hysterické záchvaty, ak mu dám čo i len riadok navyše. Takže hľadá sa kamarát, chalanisko jak vyšitý, zo západného alebo stredného Slovenska (my sme z KE), čo by si spolu písali a tak nenápadne sa v gramatike aj štýle zlepšovali. Ako decko som si písala aj s deckami zo zahraničia, bolo to vzrušujúce, keď prišiel list. Hádam by ich to mohlo zaujať. Ak sa nájde nejaká mamina, napíšte , dám bližšie kontakty, mail, telefón. Môžme pokecať, aby mala istotu. Upozorňujem, že mám na mysli, klasické listy, posielané klasickou poštou, nie maily.
Tak ak Vás to zaujalo, tak píšte, budem sa tešiť.
@zazka333 ahoj to je super napad...aj ja mam.7 rocneho fesaka jakubka bavi ho futbal plavanie vsetky mozne sporty...je to taka aktivna kyselina😊 a isto by sa mu hodilo zlepsenie sa v gramatike...tak kludne napis spravu mozeme zacat...sme z nr.kraja okres topolcany
Lenka
@zazka333 musim sa priznat,ze uz velmi davno som na tomto fore necitala nic zmysluplnsie.Absolutne super napad.Ja mam dvoch synov 9 a 7 rocnych,ktory sa samoukou ucia pisat a citat po Slovensky.Narodili sa totiz v Irsku a tu v Irsku chodia aj do skoly.Obaja sa ale snazia ucit sa sami od seba Slocensky Jazyk.Rec ovladaju a aj citanie im ide dobre ale s písaním je to tak,ze pisu anglickou slovencinou 😀 Podla opisu zalub moji chlaoci zial nezdielaju nic z toho ale mala som nutkanie napisat a pochvalit mamicku za tento super napad.Verim,ze sa kamoš čoskoro najde
Ahoj,
vďaka za odpísanie.
takže môj mail: zazka@azet.sk
Napíš, pošlem ti a niečo bližšie o nás, o Marekovi.
Zuzana
Ahoj,
myslím, že by stíhal odpísať aj tvojím chlapcom. Nejaká spoločná téma sa hádam u chlapcov v rovnakom veku nájde. Ak teda budú mať chuť tvoji chlapci, či jeden z nich, tak to skúsme tiež. Syn sa volá Marek. Ja som Zuzana.
Ak mi napíšeš na súkromný mail zazka@azet.sk, po3lem kontakty a napíšem viac o nás.
Aj tebe vďaka za reakciu. 🙂
Zuzana
@uglybetty1234
vdaka
@zazka333 Moji chalani nie su moc do sportov.Pohraju sa s loptou aj si na bike sadnu,ale ze by to bola ich vasen,tak to sa neda povedat 😀 Moji su Minecraft maniaci nie len v hre ale aj v citani pribehovych kniziek s hrdinami z Minecraftu.Pisu si vlastne komixy na temu vlastnych hrdinov,miluju lego a ked sa jedna o hry tak neznasaju svoju 5 rocnu provokacnu sestru.Tu mensiu 1 rocnu este znesu...zatial 😀 Starsi syn je hltac encyklopedii a vsetkeho mozneho okolo vesmiru,vedy,vynalezov a rise faktov,mensi syn je labuznik pohodlia a nic nerobenia 😀 ale velmi rad chodi s manzelom vencit nasich psov do lesa. Ja im navrhnem ci by si chceli pokecat s chlapcekom zo Slovenska a ked budu mat zaujem,tak sa ti ozvem na mail 😉
@cmulinko
Ahoj
V zásade je jedno, že nemajú úplne totožné záľuby, hlavné je zvedavosť a pre mňa ochota napísať ten list. Myslím, že to môže byť pre nich zaujímavé, a také vzrušujúce, veď kto už v dnešnej dobe dostáva ozajstný list? Už teraz sa na to teším
Takže poslala by som ti ďalšie údaje, kontakt aj adresu, len by som potrebovala tvoju mailovu adresu. Moja je: zazka@azet.sk
krasna myslienka, dufam , ze najdete partaka ;)