Herlitz taška pre prváčku

teresza
10. júl 2017

Maminky, ktore mate skusenosti s taskami Herlitz. Poradte pls. Mame prvacke kupit herlitz midi alebo herlitz loap! Teraz meria 122 cm!
Dakujem za kazducku radu.

dai
10. júl 2017

@teresza zober malu do obchodu a vyskusaj... ja som pre maleho bola rozhodnuta zobrat step by step alebo summies, nakoniec berieme ergobag od satchu kedze mu najlepsie sadla a bola mu najpohodlnejsia...

zuju2
10. júl 2017

@teresza Ja so tiež mojej prváčke kúpila tašku Hertlitz, práve kvôli jej hmotnosti, lebo jej je všetko ťažké. Je s ňou spokojná, len mne sa zdá dosť málo priestoru v nej. Neviem, či ju bude mať ešte v druhej triede.

teresza
autor
10. júl 2017

Mne sa pacili Topgalky, ale dcerke viac aktovky. Byvame v Ba, zatial sme boli na Boroch v Papiernictve a skusali sme. Ziadna mi vsak nepadla ako uliata :( Poznate papiernictvo v ktorom maju super vyber tasiek?

teresza
autor
10. júl 2017

@zuju2
@dai, ktory tip herlitz mate?

kevama
10. júl 2017

My budeme mat tiež doma prvacka a keďže je chuda tiež sme boli tašky skúšať ktorá jej sadne.z aktoviek ani jedna všetky boli mohutné a sama predavačka na nás pozerala ze tato nie..až sme nadabili na tašku-batoh Beckmann..sedí ako.uliata na moju 19,5kg slečnu aj keď má 120cm.
Majú ju v sevte vydrží podľa mňa aj do 3 ročníka ma prsiplast zabudovaný a je v krásnych farbách..uvidíme ako sa osvedčí..

erikavesela
10. júl 2017

Aj my sme Herlitz...vydrzala do konca 3.triedy...boli sme spokojni

dai
10. júl 2017

@teresza nemame herlitz - tie maleho vobec neoslovili a uprimne ani mna... ako som pisala - ja som od zaciatku pozerala step by step a summies od samsonite...
boli sme v centrali v tom papiernictve pri bille - tam sme zistili ze maju aj satch ergobagy - moja starsia 5tacka ju ma - podla mna perfektna taska/batoh pre starsie dieta ( predtym mala od 1-4 prave summies od samsonite- velmi velka spokojnost, kludne by ju dalej mohol mat syn keby teda nebola ruzova🙂 ) - moj syn ma estelen 115cm - este nema 6 a ma okolo 18kg... skusal aj tu herlitzku ale nesadla mu vobec, potom step by step ale nenosila sa mu dobre - tlacila ho ... nakoniec ma muz prehovoril na tu satchku mini - a z toho bol maly nadseny - da sa to zapnut na prsiach aj okolo bokov co zoberie cca. 40% hmotnosti - my vacsinou chodime autom ale muz chces s detmi chodit rano v lete elektrickou takze ratam s tym ze to bude musiet mat aj na pleciach... maly s tou taskou si daval koliecka okolo obchodu a obrovske nadsenie😉
http://bag24.sk/skolska-taska-set-ergobag-pack-...

teresza
autor
10. júl 2017

@kevama ruksaky beckmann poznam, su prekrasne.. my vsak ideme po aktovkach, zatial skusam dcerke v tomto vyhoviet, nakolko mame cas to riesit a hladat.

zuju2
10. júl 2017

@teresza Asi Herlitz loap

teresza
autor
10. júl 2017

@dai dakujem za tip, pojdeme tam mrknut a vyskusat. Vyzeraju velmi kvalitne, . Herlitz je pre nas zatial top, len hladame vhodny tip. V papiernictve sme nemali stastie priamo vyskusat. V tom jednom v ktorom sme boli ich vobec nemali :(

teresza
autor
10. júl 2017

@erikavesela vy ste mali, ktory tip herlitz? Kde ste prosim kupili?

erikavesela
10. júl 2017

@teresza no typ neviem...ale podla netu asi midi...mame tuto na obr....ako som pisala od 1.do konca 3.rocnika vydrzala a iste by vydrzala aj viac, ale maly uz chcel taky batoh do 4.triedy

teresza
autor
10. júl 2017

@zuju2 herlitz loop je trosku mensia ako midi? Vsetko sa vam zmesti do nej?

teresza
autor
10. júl 2017

@erikavesela vdaka za foto 🙂

andrea2603
10. júl 2017

Dcéra-prváčka má tento set a miesta je dosť pre prváčku, nosi v nej veľké školské dosky, tie dva peračníky + desiatovník a ešte si tam vždy aj nejakú hračku-plyšáka vložila, na jednom boku mala fľašku, v druhom nosila všeličo, čo ju napadlo 🙂. V prednom mala kľúče + malú žiacku + malý oznamový zošit. Vnútri v taške je také maličké "vrecko" všité, tam som jej dala peniaze, ak bolo treba niečo zaplatiť učiteľke. Má pevné dno, ja som pri kúpe brala do úvahy okrem váhy aj toto, vždy ju má pekne postavenú, žiadne váľanie, asi aj preto vyzerá stále ako nová.

lilke
10. júl 2017

Syn má herlitz midi. Nosil ju aj ako tretiak, je drobný, bude s ňou pokračovať aj o rok. Je veľmi pevná, hoci syn ju hocikde pohodí, dá sa dobre vyčistiť a na materiáli nič nevidno. Ale objemovo neviem posúdiť, väčšinu vecí si nechávajú v škole. No pri midi mám výhradu, predné desiatové vrecko pojme iba určité rozmery dóz. Taktiež nosil si zdravú fľašu, bočné vrecko mal teda stále otvorené, ale našťastie relatívne vyplnila priestor, tak nikdy nevypadla, aj keď tašku hodil.
Dcére som kúpila emipo (český výrobca) batoh. Je tiež ľahký, vhodný pre drobnejšie deti. Je omnoho lepšie organizovaný, či vrecká, či priečinky. Dcéra druháčka nosí všetko, nosí si aj stále nejaké bloky, hračky, bez problémov sa jej pomestí. Oproti herlitzu nie je taký pevný, kvalita materiálu je samozrejme trochu horšia (nie je zlá), a určite je vnútorným priestorom rozmernejší. A nemá až taký výber vzorov ako herlitz. 🙂
Najlepšie by bolo vyskúšať si priamo, čo bude sedieť dcérke. My sme najprv vybrali tašku, potom si deti sadli pred net a vybrali si svoj vzor. Obe moje deti sú spokojné doteraz, napr. pri výmene im to až tak nepasovalo na chrbátiky. 🙂
Ale keď budete vyberať peračník, jednoznačne herlitz. Syn demolátor ho má už 3 roky, stále ok. Dcéra vystriedala za dva roky 3 rôzne značky, aj v škole vidím, ako deti už onedlho majú poničené peračníky.

nicinko
5. sep 2017

@erikavesela
Dobrý večer prajem,nemáte prosím Vás na predaj tú tašku?Nevadí ak noeje v top stave,potrebujem nosenú.Ďakujem a prajem pekný večer.

diorka
10. sep 2017

Ahojte baby, mate niektora novy typ Herlitz Midi s tym magnetickym zamkom? Nevidela som ju nazivo a zaujimalo by ma, ci sa v pohode otvara, dakujem