Ahojte. Rada by som sa opytala ci mi neviete poradit kde sa v kosiciach vyucuje hejneho metodou matika a splyvave citanie? Syncek ide do prveho rocnika a celkom ma zaujali tieto nove metody vo vyucovani.ale neviem ci by som ich obe nasla na jednej zs.ak vobec aspon jednu v kosiciach.neviete mi poradit.dakujem:wink:
Sfumato sa vyučuje na ZŠ Hubeneho Jana Amosa Komenského v Rači. Moja dcéra je v takej triede! Po polroku čítala takmer plynule!
Prepáčte nevšimla som si ze sa jedna o Košice.... ale v BA je tiež iba jedna škola a jedna trieda v nej...
Skoda ze to nieje v kosiciach.ale dakujem krasne
A ake s tym mate skusenosti?
@cucoried ja som osobne veľmi spokojná. Nás hneď učiteľka upozorňovala aby sme sa nečudovali ke'd do Vianoc ešte nebudú čítať. Na Vianoce si sama zobrala knihu a čítala. Doma sme s dcérou mali zakázané čítať ke'dže sme nevedeli ten spôsob. Teraz si sama vezme šlabikár alebo knižku a číta. Ona má triedu aj s ITV tak že je to výborná kombinácia. Ja to hodnotím veľmi pozitívne! Hlavne sme odhľalili veľmi skoro že sa jej mýlia písmenká a hneď sme mohli na tom začať pracovať tak že nemá vôbec žiadny stres! Doporučujem
dakujem krasne, tato SZS ma super stranku-len je trosku draha pre mna.
@cucoried matematiku neviem ale Sfumato sa nevyucuje, tym sa nechcem nikoho urazit liecia/koriguju/napomaha detom ktore maju problem. Kamoskina dcera chodi na taky "kurz" celorocne do nejakej skolsko/psychologickej poradne ako podpora k beznej skole