Ahojte. Syn prvák má v škole Halloween v maskach. V akých kostýmoch chodia vaše decká na tento sviatok? Majú masky akékoľvek alebo iba s halloweenskou tematikou? Ďakujem
moja miluje halloween takze ma vzdy neaku "strasidelnu" masku ale v podstate ak sa jedna o male deti je to jedno .. ty co su katolicidavaju karvevalove masky a nik im nic nepovie .. je to len zabava
@snowdrop_ halloween je myslena maska ako pavúk, duch, strašidlo, strašidelný klaun atď. Klasický karneval je niečo iné.
Moja dceaked mali v škole halloween, čo ja neuznávam, mala čierne tričko, čierne legíny a na tričku na kresleného pavúka s bielou kriedovou fixou. A na tvári na líci pavúka čierneho. 🙈
Všetci mali bud ducha, pavúkov, tekvice, bosorky, múmia atď.
@kavasmliekom aj u nás, kto nemá kostým príde v čiernom alebo nejaké pepco oranžové tričko s tekvicou. Podľa mňa je to fajn kompromis. Nám vždy učiteľky povedali, že nie je kostým podmienka
Nasa nema rada tie uplne strasidelne tak ide vzdy za zvieratko aj tekvice vyrezavame macickove srdieckove mysickove.. spoluziaci maju kostym superhrdinov dievcata aj princezne.. nikto netrva na strasidlach len aby sa deti pred prazdninami trosku zabavili.
Naši sa učia v maskách v utorok, môžu si zobrať hocijaké okrem hororových, strašidelných, krvavých a nesmú mať ani repliky zbraní. Minulý rok sa tých starších detí v takých maskách prváci báli, tak asi preto 😁 Akú si zoberie môj prvák ešte neviem, pôjdeme spolu kúpiť nejakú vhodnú...
Moja pôjde v klasickej karnevalovej. Bude lesná víla
Aj naši mohli prísť v akejkoľvek maske, ale väčšinou ti boli kostry, strašidielka, netopier, Wednesday, duch, múmia, pavúk,...
Nikdy som si neuvedomila že je tam nejaký rozdiel medzi Halloween a karnevalovou maskou, v piatok som bola s dcérou na Halloween párty a teda bol tam Batman lev mačka princezná včielka snežná kráľovná a teda asi veľa ľudí tam rozdiel nevidí 🤷
Dcéra chce ísť za čarodejnicu, mŕtvu nevestu som jej vyhovorila 🤣 ako menšia zvykla byť duch, mačka..
@kris_tin257 presne tak 🙂 ale tu sa uz nemoze clovek nic opytat, lebo je dost velky na to, aby takuto trivialnost predsa vedel, @ukgirls, vsakze 🙂 uplne trapne tu zeny utocite jedna na druhu, vsade ste boli, vsetko viete, asi budete z niecoho dost frustrovane 🙂
@snowdrop_ flustrovana budes asi ty ked sa k tomu musis vraciat a oznacovat ma ..ale ok - ako pisem kto je katolik neuznava halloween oblecie si co chce -ide o deti a ich zabavu,ale snad dospela osoba vie co je halloween .. teda az do dnesneho dna som si to myslela.. teraz uz viem,ze nie kazdy vie ...
@ukgirls Ja si zase myslím, že dospelá osoba vie používať slovo "frustrovaná" správne, hlavne, ak ho vidí napísané od inej prispievateľky a nenapíše "flustrovaná". Ani "vraciať" namiesto správneho "vracať". Teda, až do dnešného dňa som si to myslela, teraz už viem, že nie každý vie... 😉😄
Ake su masky s Halloweenskou a ake s nehalloweenskou tematikou?