Halloween v škole

27. okt 2024

Ahojte. Syn prvák má v škole Halloween v maskach. V akých kostýmoch chodia vaše decká na tento sviatok? Majú masky akékoľvek alebo iba s halloweenskou tematikou? Ďakujem

snowdrop_
27. okt 2024

Ake su masky s Halloweenskou a ake s nehalloweenskou tematikou?

ukgirls
27. okt 2024

@snowdrop_ myslim ze halloween a karneval je dost velky rozdiel a si dost veka na to,aby si vedela aky je v tom rozdiel ... ;)

leveta
27. okt 2024

@snowdrop_ halloweenska je duch, tekvica, čarodejnica
A nehalloweenska keď príde ako požiarnik alebo Spiderman 😀

ukgirls
27. okt 2024

moja miluje halloween takze ma vzdy neaku "strasidelnu" masku ale v podstate ak sa jedna o male deti je to jedno .. ty co su katolicidavaju karvevalove masky a nik im nic nepovie .. je to len zabava

kavasmliekom
27. okt 2024

@snowdrop_ halloween je myslena maska ako pavúk, duch, strašidlo, strašidelný klaun atď. Klasický karneval je niečo iné.
Moja dceaked mali v škole halloween, čo ja neuznávam, mala čierne tričko, čierne legíny a na tričku na kresleného pavúka s bielou kriedovou fixou. A na tvári na líci pavúka čierneho. 🙈
Všetci mali bud ducha, pavúkov, tekvice, bosorky, múmia atď.

ukgirls
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leveta
27. okt 2024

@kavasmliekom aj u nás, kto nemá kostým príde v čiernom alebo nejaké pepco oranžové tričko s tekvicou. Podľa mňa je to fajn kompromis. Nám vždy učiteľky povedali, že nie je kostým podmienka

snowdrop_
27. okt 2024

@ukgirls ja som bola len na halloweenskej party, kde boli najroznejsie kostymy, teda netusila som rozdiel. Ale uz budem vediet, ze sa nemam slusne pytat otazky, lebo som dost velka na to, aby som vedela 🙂

saxana000
27. okt 2024

Nasa nema rada tie uplne strasidelne tak ide vzdy za zvieratko aj tekvice vyrezavame macickove srdieckove mysickove.. spoluziaci maju kostym superhrdinov dievcata aj princezne.. nikto netrva na strasidlach len aby sa deti pred prazdninami trosku zabavili.

danyelia
27. okt 2024

Naši sa učia v maskách v utorok, môžu si zobrať hocijaké okrem hororových, strašidelných, krvavých a nesmú mať ani repliky zbraní. Minulý rok sa tých starších detí v takých maskách prváci báli, tak asi preto 😁 Akú si zoberie môj prvák ešte neviem, pôjdeme spolu kúpiť nejakú vhodnú...

autumm
27. okt 2024

Moja pôjde v klasickej karnevalovej. Bude lesná víla

slavkadi
27. okt 2024

Aj naši mohli prísť v akejkoľvek maske, ale väčšinou ti boli kostry, strašidielka, netopier, Wednesday, duch, múmia, pavúk,...

kris_tin257
27. okt 2024

Nikdy som si neuvedomila že je tam nejaký rozdiel medzi Halloween a karnevalovou maskou, v piatok som bola s dcérou na Halloween párty a teda bol tam Batman lev mačka princezná včielka snežná kráľovná a teda asi veľa ľudí tam rozdiel nevidí 🤷

benimnadir
27. okt 2024

Dcéra chce ísť za čarodejnicu, mŕtvu nevestu som jej vyhovorila 🤣 ako menšia zvykla byť duch, mačka..

snowdrop_
27. okt 2024

@kris_tin257 presne tak 🙂 ale tu sa uz nemoze clovek nic opytat, lebo je dost velky na to, aby takuto trivialnost predsa vedel, @ukgirls, vsakze 🙂 uplne trapne tu zeny utocite jedna na druhu, vsade ste boli, vsetko viete, asi budete z niecoho dost frustrovane 🙂

ukgirls
27. okt 2024

@snowdrop_ flustrovana budes asi ty ked sa k tomu musis vraciat a oznacovat ma ..ale ok - ako pisem kto je katolik neuznava halloween oblecie si co chce -ide o deti a ich zabavu,ale snad dospela osoba vie co je halloween .. teda az do dnesneho dna som si to myslela.. teraz uz viem,ze nie kazdy vie ...

h2
27. okt 2024

@ukgirls Ja si zase myslím, že dospelá osoba vie používať slovo "frustrovaná" správne, hlavne, ak ho vidí napísané od inej prispievateľky a nenapíše "flustrovaná". Ani "vraciať" namiesto správneho "vracať". Teda, až do dnešného dňa som si to myslela, teraz už viem, že nie každý vie... 😉😄

snowdrop_
27. okt 2024

@h2 😂 asi tak, a okrem toho, popisala tam uz piate cez deviate bez suvisu, takej zene sa neoplati ani odpisovat

ukgirls
27. okt 2024

@h2 ano ked uz nemam do coho kopnem si do gramatiky - ale ok ty si v tom zbehla a rada utocis na tuto temu - snad som ti na chvilu spravila radost a prisla si si na svoje .. 😉

h2
27. okt 2024

@ukgirls Nie, neútočím rada. Ja som práveže veľmi mierumilovný človek a nemám rada, keď iní útočia. V tom prípade sa zastanem toho, na koho bol pôvodný útok namierený.