Prosím o info o tejto škole, prípadne predškolský ročník, počet detí v triedach, školné, na stránke majú rozdelené na celý druhý a prvý stupeň, platí sa jednorázovo? Vybavenie školy, pomôcky, prístup učiteľov, sme Slováci, po francúzky nehovoríme, ale hľadáme dobrú školu v Petržalke s výčbou AJ, ktorý sa tiež vyučuje aj vo francúzskej škole.
Ďakujem za odpoveď, ja som pri tých platbách nechcela platiť naraz za celý stupeň, lebo je možné, že nám škola nebude vyhovovať a potom nám peniaze nevrátia, zas 5000,- Eur nie je málo. Zápisné je v pohode, približne toľko sme platitli v Harmónii. Je to výborná škola, chodíme tam, len je to v Dúbravke. Časté kolóny a doprava cez Sitinu nám komplikujú život. Hľadáme dobrú školu v Petržalke, žiaľ je to bieda. Ak vie niekto o dobrej škole, budem rada.Intelekt sme vylúčili práve z výberu a Narnia mala žiaľ biedne priestory a biedne pomôcky, ak sa to nezmenilo a biednych učiteľov na 1.st.až na dve - tri výnimky, možno a to zmenilo...Felix je nová, nič o nej žiaľ neviem.
@roxana280 pochopila som tolko,ze platba sa da rozdelit do viacerych,ale nie je to specifikovane,na kolko..
Zapisne je 200€.
Najlepsie sa priamo s nimi spojit.
A hadam sa najde niekto,koho dieta tam chodi..
Kedysi som snivala,ze moje deti raz budu chodit do francuzskej skoly a skolky,no zial,nejde to z nasej strany..
Tak hadam vam to vyjde a budete spokojni.