Ahojte,poradte mi nejaku flasu pre prvaka do skoly,uz sme mali viacero ael napriklad taka co jej vystreluje slamka je jrozna vzdy ho celeho opluje...poradte nieco netecice co sa aj dobre cisti
@maria898 suverénne najlepšia fľaša pre dieťa je toto https://www.kleankanteen.com/collections/drinkw...
Vydrží roky rokúce a ten sosak je tiež top, pretože deti ho zásadne vyťahujú zubami a tento silikónový sa nedohryzie. (Len treba dať pozor a objednať správne, lebo robili kedysi aj z iného materiálu a ten decko dohrýzlo. ). My máme tri tieto fľaše doma, najstaršia má 14 rokov a je už celá dotlcena, vyzerá ako auto po totalke, spadla miliónkrát decku z bicykla a pod. Proste dostala zabrať a prežila všetko.
Normalne pollitrovku plastovu mu daj z jupika, abo z coho.
@thirstymonk ano maval taku a kazdy tyzden som mu kupovala novu kedze sa flasa neda dobre umyt ale stane sa ze zabudam mu kupit druhu a nebavi ma to stale,uz mohol za tie peniaze paradnu flasu ktoru umyjem v umyvacke
Tescoma. Antikorovy. Je trosku,tazsi,nie moc, no,udrzi horuce, aj,vlazne,,aj,chladne. Mame ho uz 3 roky. Vymiename.slamku podla potreby. Mozes,dat kludne so umyvacky,
@maria898 my mame velmi dobru skusenost s tymito x orionu maju siroke hrdlo dobre sa cistia vymenit sa daju slamky dokonca aj vrchnak sme menili lebo dcere praskol jej spadla coze sa daju kupit nahradne diely aj tie tesnenia maju viac velkosti mame malu pre maleho a tie vacsie maju starsie skolacky maju pekne motivy s aj co to udrzia teple aj chladne za nas jasna volba uz som ju kupovala aj svokre na kavu ked chodi prec a je spokojna a aj sa z nej dobre pije nema klasicku slamku ale taky plosky cucak a netecie nam aspon nestazovali sa deti nikdy zacala tiect az dcere po tom co jej praskol ten vrchnak ale ako som písala kúpili sme novy nahradny diel a v pohode
Moji maju z tchiba. Teraz uz ale termosky z lidla.
@maria898 a čo tak termoplechovka s pekným motívom? Môže tam mať aj studené nápoje a teraz v zime aj čaj, dlho to vydrží teplé.