Fľaša pre prváka

maria898
4. nov 2024

Ahojte,poradte mi nejaku flasu pre prvaka do skoly,uz sme mali viacero ael napriklad taka co jej vystreluje slamka je jrozna vzdy ho celeho opluje...poradte nieco netecice co sa aj dobre cisti

benimnadir
4. nov 2024

@maria898 a čo tak termoplechovka s pekným motívom? Môže tam mať aj studené nápoje a teraz v zime aj čaj, dlho to vydrží teplé.

3petka
4. nov 2024

@maria898 napríklad…. Ja kupujem sportisimo. Tieto sú super. Vôbec netečú. Dosť dlho vydržia aj napriek nepekným pádom.

maria898
autor
4. nov 2024

@3petka ano tieto som obzerala no nasla som este aj flasu quecha a je z nehrdzavejucej ocele cize ju viem dat aj do umyvacky...s takou nemate skusenost?lebo neznasam umyvat flase,tie kefy na flase su uplne na prd

3petka
4. nov 2024

@maria898 neviem veru. Ale ja tuto normálne dávam do umývačky a nič sa jej zatiaľ nestalo.

maria898
autor
4. nov 2024

@3petka a nenapachla po tablete?lebo s plastovymi vecami z umyvacky nemam dobru skusenost,citim z nich tu tabletu

3petka
4. nov 2024

@maria898 no veru nie. A nemam ani taký problém s inými plastovými vecami.

ajsha123
4. nov 2024

@maria898 ja by som plastovú do umývačky nedávala, tiež cítim, že napachne po tablete

akvi
4. nov 2024

@maria898 suverénne najlepšia fľaša pre dieťa je toto https://www.kleankanteen.com/collections/drinkw...

Vydrží roky rokúce a ten sosak je tiež top, pretože deti ho zásadne vyťahujú zubami a tento silikónový sa nedohryzie. (Len treba dať pozor a objednať správne, lebo robili kedysi aj z iného materiálu a ten decko dohrýzlo. ). My máme tri tieto fľaše doma, najstaršia má 14 rokov a je už celá dotlcena, vyzerá ako auto po totalke, spadla miliónkrát decku z bicykla a pod. Proste dostala zabrať a prežila všetko.

thirstymonk
4. nov 2024

Normalne pollitrovku plastovu mu daj z jupika, abo z coho.

maria898
autor
4. nov 2024

@thirstymonk ano maval taku a kazdy tyzden som mu kupovala novu kedze sa flasa neda dobre umyt ale stane sa ze zabudam mu kupit druhu a nebavi ma to stale,uz mohol za tie peniaze paradnu flasu ktoru umyjem v umyvacke

snowflakenel
4. nov 2024

Tescoma. Antikorovy. Je trosku,tazsi,nie moc, no,udrzi horuce, aj,vlazne,,aj,chladne. Mame ho uz 3 roky. Vymiename.slamku podla potreby. Mozes,dat kludne so umyvacky,

kaciato
4. nov 2024

@maria898 my mame velmi dobru skusenost s tymito x orionu maju siroke hrdlo dobre sa cistia vymenit sa daju slamky dokonca aj vrchnak sme menili lebo dcere praskol jej spadla coze sa daju kupit nahradne diely aj tie tesnenia maju viac velkosti mame malu pre maleho a tie vacsie maju starsie skolacky maju pekne motivy s aj co to udrzia teple aj chladne za nas jasna volba uz som ju kupovala aj svokre na kavu ked chodi prec a je spokojna a aj sa z nej dobre pije nema klasicku slamku ale taky plosky cucak a netecie nam aspon nestazovali sa deti nikdy zacala tiect az dcere po tom co jej praskol ten vrchnak ale ako som písala kúpili sme novy nahradny diel a v pohode

kaciato
4. nov 2024
mariynka
5. nov 2024

Moji maju z tchiba. Teraz uz ale termosky z lidla.

slavkadi
5. nov 2024

@maria898 my máme dobrú skúsenosť s fľašami ARS UNA. Maju široké hrdlo, dobre sa umývajú, a dobre tesnia.

ivkaaa1
5. nov 2024

Ja len fľašky zo Sportisimo.Su výborne a super sa umývajú.