Evanjelická základná škola v Bratislave. V čom je iná?

veronique_1
2. apr 2011

Ake mate nazory na tuto skolu? V com je lepsia/horsia ako statne?

red_kika
2. apr 2011

@veronique_1 ja som chodila na gymnazium (cize od 4. rocnika) - na tu skolu nemozem povedat 1 zle slovo. Urcite sa tam vystriedali skoro vsetci ucitelia, ale urcite sa uroven nezmenila.

satan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauricka
23. apr 2011

satan, odlez niekam inam, co tu vlastne chces, tu nikoho nezaujimas

danka_ba
14. sep 2012

my nad touto školou práve rozmýšľame ...

happygirl
12. júl 2013

...keby pre nás tá škola nebola tak od ruky, tak tam malú tiež dám (inak tiež by ma zaujímalo, v čom je iná... lebo evanj. náboženstvo sa vyučuje na každej škole tak či tak (v rámci výberu náboženstva alebo etiky)... tak sme dcérku dali aspoň na evanjelické náboženstvo v škole.... a všeobecná spokojnosť 😎

kape
19. mar 2014

Ozivujem tuto temu. Je tu niekto kto ma s nou skusenosti v sucasnej dobe ? Musime sa co najrychlejsie rozhodnut medzi touto a ZS M. Hodzu. Akym sposobom beziv prvom orcniku vyucba AJ ?

vejda
7. apr 2014

@kape ahoj ktoru skolu si nakoniec vybrala ? 🙂

kape
7. apr 2014

@vejda my este nemame rozhodnute kedze "prijimacky" ho na troch este len cakaju

vejda
7. apr 2014

@kape a na tej evanielickej ste boli na zapise? Ako to tam vyzera?

kape
7. apr 2014

@vejda - ano este v januari, oli tam vsetci velmi mili, len priestory mi prisli stresne smutne, na inych skolach ak napr aj na Turnianskej je plno kresieb na stenach ale tam neboli. Synovi sa tam pacilo. Ale to je len ako nasa poistka, ja dufam, ze nam vyjde jedna z tych vyberovych skol.

vejda
7. apr 2014

@kape aha ja neviem my ideme na tu Turniansku ale dostala som zle referencie az teraz :( tak rychlo chcem nejaku inu skolu najst aj ked neviem ci sa mi to podari..:(

kape
7. apr 2014

NO tak drzim palce, ale urcite sa podari nejaka, v Starom meste su viacere ovela lepsie ako to co mame v Petrzalke.

kape
7. apr 2014

@vejda a ktora je Vasa spadova skola ?

tana85
7. apr 2014

ja som na nu chodila a potom aj na bilingualne gymnazium a som velmi rada, ze sa rodicia tak rozhodli. mam 29, takze je to uz nejaky cas, ale uz v tej dobe zahranicni lektory, nabozenstvo sa okrem hodin nabozenstva myslim 1-2x do tyzdna nijak nevymykalo standardu, ziadne dogmaticke vyucovanie a pod. nikdy som nezazila sikanu, vysmech, ani na deti "sponzorov" sa nepozeralo nejak inak. ja by som odporucila aj ked je pravda, ze priestory su take vselijake.

vejda
7. apr 2014

@kape tu mame v Lucenci :( nakolko tu este nemame trvaly pobyt

kape
6. máj 2014

@vejda - ahoj ako poplatok z Grosslingovej, uz vratilli u nas nic ,ako som predpokladala , ma to dnes napadlo ked som tam bola v MC Presporkovo 🙂

kape
6. máj 2014

@tana85 - jej dakujem podelenie sa s osobnou skusenostou, potesilo 🙂 A lektorov maju na jazyky ?

vejda
7. máj 2014

@kape ahoj nie 🙂 tak som tam chcela zajst a opýtat sa na to ale zrovna som musela riesit podnájom tak mi to uplne vypadlo z hlavy..no tak nech im padnu na úžitok ..

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina2412
7. jún 2019

Ja sa pripájam,tiež by som chcela vedieť aké máte skúsenosti.dakujem

kristina2412
11. jún 2019

@lea20 budete navštevovať túto školu😉?

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
glenn
18. aug 2020

Najde sa niekto, koho dieta v sucasnosti chodi na Evanjelicku ZS? Nasa dcera tam v septembri nastupuje, tak sme plni ocakavania 🙂

maela1985
6. feb 2021

@glenn ako ste spokojní zatiaľ? Uvažujeme o nej aj my

glenn
13. apr 2021

@maela1985 tak v tejto pandemickej dobe je tazko objektivne zhodnotit, ale, napr. on - line vyuku zvladli celkom dobre. V triede ich je 16, vdaka tomu je citit az rodinny pristup. Momentalne maju nove vedenie, veci sa tam celkom hybu 🙂 Osobne odporucam.

tika26
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vroni
26. apr 2022

Veľmi dôveryhodný príspevok. Dnes prihlásená a už pluje oheň a síru, akože overené informácie. Kamoškina "mala" končila pred troma rokmi a boli školou nadšení.

tika26
26. apr 2022

@vroni Máte pravdu pred tromi rokmi to bolo ešte v pohode.
V septembri 2020 nastali personálne zmeny a od vtedy to ide dole vodou. Po odchode pani riaditeľky Prostredníkovej nastúpila riaditeľka Grosstessner – Hain a následne p. Danišová.
Zástupkyne: Minarovičová, Adamove, Pukajová a súčasná Palkovičova. Zoznam pedagógov si najdite na ich stránke 😊.
Podnety, ktoré boli adresované na školskú inšpekciu a úrad pre ľudské práva si viete aj sama overiť 😊
To, že škola nemá vlastný dvor, pozrite si google map. Telocvičňu tiež škola nemá a ani jedáleň – overte si – zavolajte do školy a opýtajte sa.
Mailové ataky, petície a odkazy cez EduPage zverejním neskôr.

vroni
26. apr 2022

@tika26, akože súčasná riaditeľka a zástupkyne nechali zmiznúť dvor, telocvičňu a aj jedáleň? Tak to je fakt vážne. Nespochybňujem, že zla riaditelka dokáže prudko znížiť úroveň školy. Ale zriaďovateľom je evanjelická cirkev, zaujímavé, že s tou sa nerieši nič. V tomto "čistom vine", čo si sem naliala plave viac špiny než vína. Škola ako taká mi je fuk, deti mi tam nechodili, nechodia a ani chodiť nebudú. Ale v rebríčkoch hodnotení sa škola ešte stále umiestňuje vysoko. Aj keď nejaká skupinka rodičov s tým nie je uzrozumena.

kristina2412
26. apr 2022

Tak a teraz tu o červenej čiapočke. Uvedené informácie sú pravdivé tak na 5 percent, nemajú školský dvor, zabudla však autorka uviesť že deti sú takmer každý deň v prezidentskej záhrade,čo je miesto oproti iným školským dvorom priam luxusné, jedáleň je ako každá iná, áno stravu nosia, nie všetko deťom chuti ale sú jedlá ktoré chcú pridať. Žiaci sa umiestňujú v súťažiach veľmi dobre. Deti sú asi tak rozhádané že si spolužiaci po škole stále telefonujú ,mailuju a stretávajú sa vo voľnom čase 🤦 telocvičňu nemajú, chodia do vedľajšej školy. S personálnymi problémami zápasí každá jedna škola. Napriek tomu si myslím že škola nieje horšia ako ktorakolvek iná.