Empire school. Aké tam máte skúsenosti s angličtinou?

petaba
11. okt 2011

Ahojte nemáte niektorá skúsenosti s angličtinou pre deti v BA Empire school? ... moja malá chodí už 2 roky na Helen Doron, ale nie som spokojná... tak chcem skúsiť aj niečo iné...
ďakujem

lovemybaby
11. okt 2011

Ahojky. Ja som pred nástupom na materskú pracovala v tejto jazykovej škole, vlastne je to ešte stále môj zamestnávateľ. Ale absolútne nestranne a bez nejakej zaujatosti Ti môžem aspoň odporučiť, aby ste sa tam stavili a určite Vám to ako mamičke všetko krásne vysvetlia. Resp. by možno bolo dobré si zavolať, spýtať sa na informácie a príp. Vám dohodnú možno stretnutie s lektorom, ktorý sa tomu venuje. Čo sa týka lektorov, tak tí sú prístupom úžasní, boli to moji kolegovia, tí, čo sa venujú detičkám, tých práca s deťmi skutočne napĺňa a myslím, že v minulosti sme nemali žiadnu zlú odozvu. Teraz sa kurzy pre deti dosť rozmohli, keď som tam pracovala to ešte nebolo také rozbehnuté, ale videla som, že sa tomu skutočne venovali, lebo som bola s jednou lektorkou aj v kancelárii. To je úžasný človek, deti má neskutočne rada a je to na nej vidno hneď, proste jej to srší z očiek. Má ale aj prirodzenú autoritu. Lektori boli vždy vyberaní fakt poctivo, nielen podľa vedomostí, ale aj podľa osobnosti. Preto sme tam boli skutočne super kolektív. Takže takto. Prajem všetko dobré. S pozdravom, Lenka

petaba
autor
11. okt 2011

Lenka veľmi pekne ďakujem za odpoveď... na ukážkovú hodinu sa určite chystáme ešte počas kurzy na HD, tak dúfam že sa mi to bude páčiť viac ako na HD. Ten prístup je tam skvelý, lektorka je strašne zlatá, ale mám pocit že deti po dvoch rokoch nevedia ani základ... a veru HD nie je zrovna z tých najlacnejších 🙂

petaba
autor
24. apr 2012

Ja len píšem, ak by mal niekto záujem... už chodíme od februára, a veľmi sa nám páči ... máme super lektorku, veľmi milú a hlavne deti sú nadšené 🙂