Edupage v prípade rozvedených rodičov

5. sep 2023

Ahojte, ako riešite edupage v prípade rozvedených rodičov? Resp. je možné aby boli riadené 2 rodičovské kontá - otec/matka kazde pod svojím mailom?

Ako vlastne funguje edupage? Dostala som informáciu, že keď by škola chcela odhlasovanie stravy priamo v edupage/platbu musela by si dokúpiť modul? Ďakujem

patkajj
5. sep 2023

V ASC Agende sa zadávajú emailové adresy oboch rodičov. Kde sa im následne odosielajú heslá. Každý rodič sa potom prihlási cez svoj mail do svojho konta (nie do konta dietata) 😊

patkajj
5. sep 2023

Viem že je tam viac balíčkov, ale či v tom najlacnejšom nie je modul odhlasovania stravy a platba v nejakom drahšom, skúste kontaktovať priamo ich 🙂

patka06
5. sep 2023

Odhlasovanie stravy aj platby nám normálne fungujú, nič som nedokupovala.
Odhlasovanie stravy ide aj cez žiacke konto

autor
5. sep 2023

@patka06 pýtala som sa na iné.
@patkajj ďakujem, takže keď ma muž email uvedený na edupage, mal by sa vedieť prihlásiť? Lebo požaduje moje prihlasovacie údaje. Už som našla aj tie balíčky. Ďakujem

januska12323
5. sep 2023

Každý rodič/zákonný zástupca má vlastné konto. Je úplne jedno či sú zobraty, rozvedený alebo len frajeri. Stravu neviem to môže mať každá škola inak.

patkajj
5. sep 2023

Treba mu skúsiť znova odoslať mail kde si zmení heslo 🙂 a pod jeho mailom sa prihlásiť do konta

autor
5. sep 2023

@patkajj ďakujem. Nech si teda kontaktuje školu sám. Tým pádom on nevidí moju komunikáciu s učiteľom v mojom konte, pravda?

simsalabim
5. sep 2023

Nevidi.

janage
5. sep 2023

Nevidí, keď napr.odpovedas učiteľke zvolis možnosť: odpovedať iba autorovi a nik okrem autora to neuvidí. Ak píšeš ty, vidí to len ten komu píšeš

autor
5. sep 2023

Ďakujem vám dievčatá