Ahojte baby, prosim vas, co znamena v edupage priemer ostatnych ziakov z tejto udalosti?To asi nebude priemer ako to napisali ostatni, je to prilis nizke cislo resp.percent
ano je to celotriedny priemer, co som niekedy celkom rada za tuto info, ze ked vidim ze ten priemer bol slabsi tak to bola asi fakt tazka pisomka 🙂
@dzina007 presne ja si to tiez vzdy pozriem. A ked ma cela trieda priemer horší ako 3, tak premyslam, kde spravila ucitelka chybu 🤣🤣🤣
Zväčša je to priemerná známka celej triedy. Niekedy priemerný počet získaných bodov.
Ak je to moc nízke, nedáva náhodou učiteľka 0 bodov, tým ktorí nepísali a nemajú zatiaľ dopísané? To vie priemerom celkom zamávať 😅
Z bodovanych udalosti vidim priemer ziskanych bodov, nie priemerne percenta. Teda, ak bolo max 30 bodov a dieta ziskalo plny pocet, dostava 100% a priemer ostatnych ziakov z udalosti je napriklad 28 (co je vyratane z bodov a nie ze ostatni napisali tak hrozne)
Priemer je ovplyvnený aj váhou známky (2x alebo 0,5x) alebo hodnotením s +.
Dcéra má napríklad z jedného predmetu známky 1+, 1, 1, 1, 1 s váhou 0,5; 1; 1; 1; 1 a teda má priemer 0,9.
@lindous neviem prave preto mi je to divne ze uz viac predmetov a priemer len 35% alebo nizsi tak preto sa pytam ci je to ono...
priemer je priemer... mozu tam byt aj tie nuly.. alebo noazja zle napisali.. u nas iba jedna ucitelka znaci pisomky ak ich dieta nepisalo a to -, nie nulou... takze nam sa anomalie taketo nedeju.. :D ale je to mozne 0+0+0+55+90+90+35+70 = priemer 42% 🙂
Priemer je priemer známok nie percentá.
Čo iné by bolo niečo, čo má názov "priemer ostatnych ziakov z tejto udalosti", než priemer ostatných žiakov z tejto udalosti? 🙂
@h2 no asi niečo ako ABS 😂
@h2 aka si mudra.Dakujem.
mne to prislo, ze niekde je to priemer znamok,
ale niekde je to priemerny pocet bodov.
niekedy si clovek nie je isty.
Napr. zvlast ak je to pisomka s max.poctom 5.
Ano, znamena to, ako danu pisomku, alebo test napisali ostatni ziaci a je to vlastne celotriedny (celoskupinovy) priemer