Dobrý deň,prosím o radu....ako napísať na edupage,keď má dieťa jednu hodinu neospravedlnenu...aj keď bol v skole,dali mu,že nebol na jednej hodine...ako to mám ospravedlniť?Ďakujem
@viestta ich trieda bola vtedy v škole v prírode môj syn bol v druhej triede a bola to etika a slušne sa ho opýtala ci na tu hodinu chce ísť alebo nie a potom mi prišlo na edupage že nebol na hodine
@evkaaadamko12345 vojdi do dochádzky a tam máš žiadosti o ospravedlnenie
@evkaaadamko12345 a bol ci nebol vlastne? Niekedy sa deti zmylia, nadiktuju aj ked prišiel. Aj učiteľ sa môže zmylit. A kde bol vlastne pocas tej hodiny? Nemôže chodiť kadetade. Napis alebo chod za triednou.
@traktor to viem,ale aký dôvod zadať
@evkaaadamko12345 tak ako si napísala tu, pripadne napíš triednej správu, ona sa potom na to pozrie
@evkaaadamko12345 tak tu je dôvod naozaj otázny. Možno nedorozumenie, ale vidím to tak, že sa trochu flákal.
@evkaaadamko12345 napíš,že syn bol v škole prítomný. Ak nám sa stalo, že prvé 3 hodiny chýbala dcéra a na ďalších už bola a prišlo mi,že je neprítomna. Napísala som bud rovno tej danej učiteľke alebo v dochádzke, že bola na hodine prítomná.
@palomka ďakujem
Bol na etike a pýtali sa ho či má byť zapísaný? To je nejaké nedorozumenie. Musel byť na hodine, nemôže len tak čakať na chodbe.
@evkaaadamko12345 A bola tá etika posledná hodina, akože išiel namiesto toho už domov? Skús napísať triednej učiteľke a vysvetliť situáciu. Ak nepomôže, napíš, že ho ospravedlňuješ z rodinných dôvodov.
@h2 no radšej tam zavolám,bola to posledná hodina neviem kde bol vtedy...do skoly som prišla po syna po družine o tretej
@januska12323 neviem si to vysvetliť...
@januska12323 moj syn je tretiak v škole bol do tretej,radšej tam zavolám
@evkaaadamko12345 Ahá, myslela som, že je na druhom stupni, tam by som pochopila, že sa spýtajú, či chce byť na hodine, alebo ísť domov. Ale ak mal byť potom v družine, tak ho nemali pustiť. Som zvedavá, kto by bol zodpovedný, keby sa mu niečo stalo. On čo hovorí, že kde bol? V škole, len nebol v tej triede?
@h2 nebol na tej hodine...neviem kde bol počas tej hodiny asi iba v nejakej triede zo spolužiakom,mali etiku zlučovali sa aj ostatné triedy,robia z toho vedú pritom jeho trieda bola v škole v prírode ani som ho nemusela dávať do skoly s inými
@viestta v skole fyzicky bol, je to prvý stupeň, žiaden flakac co to nieje, treba čítať co píše autorka. A často sa to stáva, že dieťa je v skole a odkliknu ho ze nebol na hodine. Aj nám sa to stalo a triedna povedala ze ho nemám ja ospravedlňovať ak v skole bol, je to chyba danej učiteľky, opravili to oni nakoniec
@evkaaadamko12345 nám kazali nedávať žiadnu ospravedlnenku, on fyzicky v tej skole bol, aj keď nie na hodine. Ospravedlniť ho môžeš iba keď by odišiel zo školy z danej hodiny a to sa nestalo. Opraviť to ma triedna, kontaktovala by som ju
Nám sa toto tiež raz stalo že jej nabehli neopsravedlnene hodiny že nebola v škole písala som učiteľke že.prostwbje vidno zembola.v.skole.mala pipnuty obed aj odchod tak jej to potom opravili a hotovo
@evkaaadamko12345 to nie je ze robia z toho vedu, také dieťa nemôže byť len tak samé a chodiť, kde chce. Kto by bol zodpovedný, ak by sa niečo stalo?
@evkaaadamko12345 veď normálne napísať správu triednej, poprosiť o preverenie, či bol na hodine a nedal to tam niekto z učiteľov omylom
Nijak. Nebol na hodine. Co ho chces podporovat v tom, ze moze sa flakat, lebo mama to potom vyzehli?