príde vám toto normálne? Bol oznámený na edupage v septembri plavecký výcvik že 60€ plus rozpis dátumov. Ok zaplatilo sa 60€.
Dochodili výcvik a napísala učiteľka na edupage, že sa má doplatiť ešte 10€. Tak sa doplatilo. A teraz po dvoch týždňoch od ukončenia plaveckeho prišla ďalšia správa na doplatenie dopravy 14€ na doplatenie.
Čiže z pôvodných 60€ je zrazu 84€. Toto vedieť, tak na žiadny plavecký by som ho nedala.
Citujem správu z edupage: 70€ výcvik+ doprava 29€
Z toho hradí RZ 15€ autobus.
Na začiatku nám dali mylnú informáciu, že RZ hradí celý autobus. Prosím o doplatok 14€ za autobus doplatiť do 18.11.
@bavaria007 Tiez by som zaplatila, jednoducho to bolo nedorozumenie. Vazne by si ho tam nedala, keby si od zaciatku vedela, ze to bude stat 84e?
@nelca84 tak dala a samozrejme, že doplatím ale je to také zavádzajúce od začiatku. Podmienky boli dohodnuté iné. Je nás viac rodičov čo teraz pindajú
@bavaria007 zaplatila by som, ale nemam rada neuplne informacie
@bavaria007 ...od septembra sa liter nafty vyšplhal po min.10/ l..tak rataj...
@bavaria007 ja ta chapem… u nas tiez.. zaplatit za knihy 40€ potom ahh este 20€ .. potom zaplatit rodicovske do skoly aj v septembri aj teraz.. toto uz je nenormalne.
@doriiis jasné, aj nám, aj náklady na domácnosť ale tiež nekradneme
@bavaria007 ...myslím si,že 84€ za predpokladám týždenný plavecký výcvik je v dnešnej dobe ešte úplne v poriadku
@doriiis to vážne??? Tie deti sú tam celý týždeň? Ci koľko trvá ten výcvik? Ak je to 1h denne tak podla mna je to šialene drahé.
@simona20201309 ...u nás je to tak,že chodia každý deň,5 dní v tyzdni.Minimalne 4 vyučovacie hodiny aj s cestou
@bavaria007 čo sa povie a na čom sa dohodnete to má platiť a basta. Ale treba ísť,,pindať" do školy som zvedavá čo povedia. Ale tak výsledok vieme.
@doriiis u nás chodili 2x v týždni stredu a piatok a potom už len do družiny
@bavaria007 ...koľko týždňov?
@doriiis naozaj mi to príde predražené.
@doriiis 4
@bavaria007 ..4x2=8...84:8=10,5..10,5€ na jeden deň..s dopravou.Este stále ti to príde veľa?
@doriiis noo, je rozdiel keď sa na začiatku dohodne taká a taká suma, ten kto má zaplatí a ten kto si nemôže dovoliť,tak dieťa nejde. Problém nastáva, keď sociálne slabší v triede čo sú, zaplatili 60€ a aj ešte prvý krát doplatok, ale teraz že oni to platiť nebudú. Tak sú už medzi nami rôzne dohady, že ten doplatil a ten už nie, lebo skrátka na to nemá.
@bavaria007 ...lenže sa tu rozprávame o časovom úseku cca 2 mesiace,kde sa ceny odvíjali,ako sa odvíjali.Zato škola nemôže.A do 18.11 snáď každému nabehne výplata,rodičak.A keď už fakt nič iné tak idem za triedou a poviem,že mám problém to zaplatiť tento mesiac...či sa nedá nejak dohodnut
Tiez by som zaplatila. Predpokladam, ze ti, co maju fakt problem s platbou, si to budu riesit osobitne.
Je to maximalne neseriozne jednanie. A skola o zvysenych vydavkoch musela byt informovana vopred. Nemyslim si, ze o tych nakladoch nevedeli a ani ze si za dopravu viac uctovali z kurzu priamo. Tu prvu zvysenu cenu pochopim, pretoze to vam povedali vopred. Teda ti, ktori to financne nedavali, sa mohli pokojne aj odhlasit - a mozno to niektori aj spravili. Osobne si myslim, ze skola o konecnych nakladoch vedela pred konanim kurzu, pretoze dopravu dohodla vopred v nejakej vyske. Len vam to nepovedali vopred, aby sa im neodhlasili dalsi, aby nemuseli nakoniec kvoli viac odhlasenym zrusit cely kurz a proste vam to z tohto dovodu oznamili az po skonceni kurzu. Za mna - extremne neseriozne a viac by som s nimi uz nikam dieta nepustila. Normalne je vediet cenu vopred, aby sa vedeli vsetci zariadit a prihlasili tam deti iba ti rodicia, ktori na to maju.
@doriiis každého jedného sa ceny dotkli.
@doriiis nebol povinný,jasne sme v edupage mali napísané, že tí ktorí sa nezúčastnia sa budú učiť v nejakej triede
@doriiis urcite nie je povinny. My sme platili dost drahy kurz plavecky pred par rokmi a bol dobrovolny, chodili tam iba deti, ktorym to rodicia zaplatili a len ti, co chodili do SKD. Ti, ktori na to nemali, ti nesli a ti, co do SKD nechodili, sa zucastnit ani nemohli, kedze to nebola aktivita pocas vyucovacich hodin, ale az po. Taktiez bolo urcene, kolko deti sa musi nazbierat, aby sa kurz vobec konal.
@bavaria007 zaplatila by som a hotovo. Urcite sa tvojmu dietatu pacilo. Nie?