Dieťa je úplné iné, keď nie som doma

27. nov 2024

Ahojte aj vy to mate tak ze ked je dieta s chlapom a vy ste v praci tak je ine ako ked ste doma? Prisla som z prace a maly zacal vystrajat a muz mi hovori ze maly sa pekne naucil do skoly ze vobec nevystrajal a prisla som ja domov a nevie co so sebou. Cim to moze byt?

nikol789
27. nov 2024

Moja mala ma 2,5 roka a je to u nás tak isto😁proste pri tatínkovi si nedovolí toľko ako pri mame

jaass
27. nov 2024

Pri mužovi ma asi väčší rešpekt a pri tebe sa vie viac uvoľniť. Nič na tom nie je zle 😇

petamich
27. nov 2024

U nas je to tak isto, este kedysi som to riesila s lekarkou a tvrdila mi, ze pri matke sa akoby citi najbezpecnejsie a najistejsie a tym padom sa najviac uvolni, najviac dovoli...

elanor
27. nov 2024

nesmies to brat osobne. I ked chapem, ze niekedy to vie liezt riadne na nervy.
Je to preto, lebo s tebou sa citi bezpecne, a vie, ze pri tebe moze popustit uzdu, a dat volnost vsetkym svojim pocitom, uz uz tym stastnym a veselim, ale aj vsetkym svojim frustraciam.
A preto to nesmies brat osobne. Nie je to preto, ze by si ta nevazil, alebo nemal respekt. Presne opacne, si pre neho najbezpecnejsi pristav.
Cely den musi drzat formu (v skole, s kamosmi, s rodinou), je v nom proste za cely den totalny pretlak pocitov, a s tebou konecne vypne a da to von.

autor
28. nov 2024

Tak vidim ze u vsetkych deti je to takto 😀

euka210
28. nov 2024

Pri manzelovi im netreba jest, nic...akonahle pridem ja, tak spustia co vsetko im treba 🤦‍♀️ Rovnako ked sme sli niekam s manzelom sami a strazila deti svokra...ze boli zlati, nevedela ze ich ma...akonahle sme prisli vecer domov, tak spustili krik, zacali sa blaznit a pod...

autor
29. nov 2024

@euka210 Presne tak. Mam to rovnako 😂