Ahojte, viete mi odporucit detsky casopis od 6 rokov na predplatne uvazujem nad macko psik pripadne sikovnicek, ake ine este su vhodne
Mne sa zo všetkých detskych časopisov páči sikovnicek.. dúfam že som neskomilila názov..
Macko Pusík iste nie, ten je pre deti tak od 3 rokov, 6+ je Vrabček alebo Šikovníček
Ideálne popozeraj v stánku aj s dieťaťom čo by sa mu páčilo
Ak nastupuje do školy, tam im povedia čo si majú objednať a budú využívať aj na vyučovaní ..tak by som počkala
Vrabček, šikovníček, slniečko, zornička.My sme tak mali.
Fifík ešte
@littlebubble on je asi pre staršie deti
@palicka Neviem mňa to nejak nebavilo nikdy.Ja som si vždy pozrela len obrázky.Aj macko pusík sa mi páčil len tak vizuálne ak sa tam dalo kresliť, lúštiť.Nejaké pesničky a hlúposti ma nezaujímali.
Adamko
Ja odporúčam Bublinu. Ostatné vyššie uvedené sú po prečítaní v podstate na vyhodenie. V Bubline si dcéra opakovane listuje, všetky má odložené.
@azurova99 velmi nie, je tam dost uloh. Vo fifikovi su tie modely z papiera...budovy, auta, vlak bol, raketa, kostol...na to treba trpezlivost, co mojho syna obdivujem, lebo mna toto nikdy nebavilo.
Adamko...tam su aj ulohy pre mensich, nieco na tvorenie...nejaky navod...to je aj vo Vrabcekovi...tam su ulohy a sutaze, moj druhak mal toto rad, nieco sme aj poslali. Fifik je pre starsich...viac textu, mensie pismenka, klasicke krizovky, osemsmerovky.
Pozrela som vsetky 3 a ked je sikovna, tak asi Vrabcek, Adamko moze nudit. Ale niekedy objednava skola, ze ucitelka da navrh kto chce casopis. Pri starsom to tak je vzdy na zac.sk.r,prvak taku ponuku od ich ucitelky nedostal. Ale daju sa aj kupit v trafikach.
syn v skole odobera Vrabcek