Deň učiteľov a ja som synovi nič nedala do školy

28. mar 2023

Žienky ja som úplne zabudla na to že je deň učiteľov, synovi som nič pre učiteľky nedala 🤦‍♀️
Je prvák, nebude za hlúpeho že nič nepriniesol ?
Spomenula som si až teraz, cítim sa neuveriteľne trápne 🤦‍♀️
Môžem poslať niečo aj zajtrá? Nebude to už moc hlúpe?
Ak sú tu nejaké pani učiteľky, neurazilo by vás že vám žiak nič nedal/spomenul si až na druhý deň? 🤦‍♀️
Ja mám doma pár mesačné bábo, som nevyspatá, vôbec mi to neprišlo na rozum 🤦‍♀️

marseillefan
28. mar 2023

Aj my sme zabudli 🙂 Zajtra nič neplánujeme..

abdn16
28. mar 2023

prosiiim ta, vacsina deti nebude mat nic.

beata_k
28. mar 2023

Vacsina ludi nic nedava.

beatrixx1525
28. mar 2023

Ako učiteľka za seba vravím - je to ozaj milé ak si niekto spomenie a ocení moju prácu, na druhej strane nerobím z toho žiadnu vedu a absolútne neriešim ani nijako nepočítam či som dostala darček od Jožka, Ferka, prípadne aký. Najväčší darček je pre mňa vždy to, ak sa dá s rodičom normálne komunikovať a dieťa mi v triede nevystrája

autor
28. mar 2023

To naozaj ? 🤦‍♀️ bože žienky ďakujem, ja už som sa cítila ako úplný mumák že ešte aj na takúto vec zabudnem 🤦‍♀️😂

januska12323
28. mar 2023

Že za hlúpeho čo si. Ak ti dnes povie, že ostatní niečo dali a aj on by chcel tak mu daj čokoládu zajtra ale inak nerieš.

jan510
28. mar 2023

bud v klude a pozri si tu dalsie dve diskusie kde vacsina zien je za to, ze ucitelkam nic netreba 🙂

elenka.k
28. mar 2023

dnes je deň učiteľov? aj vo februári mali ... hmmm?

zuzinka888
28. mar 2023

Ani ja. A nevidim v tom problem.

maryetta
28. mar 2023

Tiez som zabudla. Beru vzdy nieco na zaciatok a koniec roka.

michaela412
28. mar 2023

ja som dala malej do škôlky a učiteľka ráno nevedela ani, že nejaký deň učiteľov je 🙂

minka201
28. mar 2023

Mne práveže príde zvláštny zvyk, že každé dieťa dá učiteľke na začiatku/konci š. roka kvety alebo čokoládu či inú drobnosť. Ak je v triede okolo 25 žiakov, tak dostane učiteľka v jeden deň okolo 25 rôznych prkotín a každý kvet iný... Nebolo by lepšie, keby sa mamičky radšej dohodli (existujú sociálne siete, mobily), že sa zložia a kúpia jednu väčšiu kyticu, kávu, čokoládu alebo čo uznajú za vhodné ako spoločný darček? Keď som ja chodila do ZŠ do vyššieho ročníka, tak sme sa tiež v triede zložili... Či si myslíte, že by bol s tým nejaký problém?

30ericka
28. mar 2023

ja nemám žiadne bábo a predsa som zabudla a je mi to úplne ukradnuté 🙂

ysseba
28. mar 2023

@elenka.k Vo februári? Si si istá? 😀

elenka.k
28. mar 2023

@ysseba určite 😀 100 % 😝

elia9
28. mar 2023

Je úplne v poriadku, že si zabudla..sme len ľudia..ak chceš a prinesieš nejakú drobnosť zajtra, bude to milé gesto a ty budeš mať dušu na mieste🙂

saxana000
28. mar 2023

Mozes jej napisat na edupage.este s klidom stihas.prezije to aj bez kvetiny

euka210
28. mar 2023

@minka201 u piataka sa tak deti skladali na 1 kyticu...za mna dobry napad to je.

oblecenie99
28. mar 2023

@michaela412 Mne sa stalo presne to isté, učiteľka tiež nevedela, a ja som zostala úplne v pomykove, či som sa nepomýlila :D
@minka201 Videla som tu už také diskusie, kedy sa v takýchto prípadoch našli zmotivovanejší rodičia a učiteľke sa skladalo na konci školského roka na wellness pobyt a pod. Nie preto, že nedoprajem učiteľovi, len takéto dary mi prídu už extrémne. Čiže kým je to v normálnej rovine, tak super nápad.

minka201
28. mar 2023

@oblecenie99 Tak ten wellness je aj podľa mňa extrém :D Ale keby dali dokopy len tých pár eur, čo za ne bežne plánovali kúpiť kvietok alebo čokoládu, bola by z toho celkom parádna kytica 🙂 Ja neviem, či si ozaj niektorí rodičia myslia, že si osobitným darčekovaním spravia u p. učiteľky očko, alebo že maličkosť na pamiatku práve od nich si vystaví na nejaké špeciálne miesto na dlhé roky. ... Ale verím skôr tomu, že každý donesie drobnosť len preto, lebo to tak zvykne robiť väčšina a nechce byť predsa horší.. No a "skladanie sa" sa nechce nikomu organizovať.

ysseba
28. mar 2023

@elenka.k Tak ukáž kalendár alebo link na kalendár kde je deň učiteľov vo februári 🙂

yvanielka
28. mar 2023

@elenka.k medzinárodný Deň učiteľov je 5. októbra, na Slovensku je 28.marca, nemýliš si to s niečím iným?

sulavikova
28. mar 2023

Ako učiteľka sa vždy poďakujem, že si rodičia/ žiaci vôbec spomenuli. Tento rok prevážili čokoládky, takže si kúpim väčšie plavky😂, inak by to bola
asi ďalšia váza😇. Ale aj tak ma to vždy poteší. Ak keby mi žiak len podal ruku🥰 alebo aspoň zablahoželal.

maranco
28. mar 2023

@minka201 * Ak je v triede okolo 25 žiakov, tak dostane učiteľka v jeden deň okolo 25 rôznych prkotín a každý kvet iný. *
Keby sa dohodli a každé 2 týždne dostane kvietok od iného žiaka, tak má celý rok niečo pekné 🙂

minka201
28. mar 2023

@maranco
To je tiež dobrý nápad 🙂

bucko555
28. mar 2023

My sme kúpili jednu kyticu z triedneho fondu ....niekto doniesol ževraj darčeky aj z domu

elenka.k
29. mar 2023

@ysseba
@yvanielka
Nech sa páči Vy neveriaci Tomáši - srandujeeeeemmmm 😉
https://www.grkatke.sk/aktualita/2023-02-01-141...

ysseba
29. mar 2023

@elenka.k Tak ale ty si to zovšeobecnila akoby to bol nejaký oficiálny deň učiteľov a to bol Deň učiteľov cirkevných škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti Gréckokatolíckej eparchie Košice. Takže žiadne že neveriaci "Tomáši" 😀

elenka.k
29. mar 2023

@ysseba 🤭😉😘🌈

martul
29. mar 2023

@elenka.k Elenka a ty na čom fičíš? 28.3. je deň učiteľov nieken na Slovensku, roky rokúce a žiadny iný. To čo si pridala ty, je iné.