Prosím berú si vaši prváci v pondelok do školy aj školskú tašku?
nie , dostanu len šlabikár .. nejde
áno, deti chodia s taškami
V prvy den idu hrdo s taskou do skoly len prvaci, ostatne rocniky nie. Podla toho vzdy hned rozozname prvacikov😊
Keď dcéra sla do prvej, tašku nebrala. Akože bola pekne oblečená, taška by tomu nepridala. A ani si nepamätám, že by nejaky prvák vtedy tašku mal. V prvý deň nedostali nič.
Áno,maju prist s taškami,dostanú učebnice 🙂
Nie, dcéra bola minulý rok prváčka učiteľka nám ešte na rodičovskom vravela že si brať nemajú.
Stn bol prvak minuly rok a vacsina deti prisla bez tasky, nic nedostavali
U nas sa s taskou nechodi. Prvy den dostanu nejaku pozornost, az na druhy ucebnice.
u nás deti prvý deň nenosia tašky
U nas si maju priniest tasky.
@alexandra909 u nas nenosia prvaci prvy den. Dostanu maximalne mn balicek os mesta kde bude ceruza pero pastelky aspon syn tak datal pred 3rokmi
dostali sme uvitaci list,a tam bolo priniesť tašku a peračník
@alexandra909 pozri si stránku školy, FB profil či tam nemáš info. U ná sa nenosia v prvý deň. Budú mať príhovor v aule a na chvíľu pôjdu do triedy.
Väčšinou to školy majú písané na webe.
@nerko
@michellemary nie o taskach tam nic nieje asi by som sa nepýtala.
@alexandra909 o taskach nemame ani mi nic na strankach skoly. Ale mame, ze budu mat prihovor v aule a pojdu sa pozriet do tried. A v utorok budu mat triednicke prace, od stredy podla rozvrhu. Takze tasku v pondelok u nas netreba. Nedavala som v minulosti detom, akurat kvietok niesli. A dostali na uvitanie margaretku a nejaky balicek.
Syn bol prvák 2 roky dozadu a aktovku nepotrebovali. Po úvodnom príhovore riaditeľky šli do tried, kde boli cca 15 minút. Pani učiteľka ich privítala, predstavili sa jej, zložili prísahu prvákov a šli domov. Tašku potrebovali až ďalší deň. Minulý rok docupkalo zopár prvákov s taškami a ako prišli, tak odišli, keďže učebnice a pracovné zošity dostávajú až na ďalší deň. Takže je na Vašom rozhodnutí, či s taškou, alebo bez (rovnako ako, či s kvietkom, alebo bez, s čokoládou, alebo bez a pod.).
@alexandra909 U nás kázali priniesť tašku. Ide do druhej triedy a aj ako prváci mali tašky, dali im pracovné zošity.
U nás áno, 1.deň dostanú šlabikár a iné pomôcky, ktoré si v taške odnesú domov