Ahojte, viete prosím poradiť aký spoločný triedny darček kúpiť na rozlúčku s triednou pani učitelkou, pri prestupe na 2stupeň ZŠ? Poteším sa všetkým tipom 🙂
K.
Ručne maľovaný dáždnik. Vybrať tému,ktorá by pripomínala vašu triedu.
Od nás dostala album s fotkami detí - fotila ich jedna mamička z triedy vonku pred školou a pridala aj fotky zo školských výletov a ešte dostala náramok pandora + korálku. Doplním že triedna bola mladá žena do 30rokov. Všetko dostala na spoločnej grilovačke detí a rodičov.
My sa práve teraz skladáme na pobyt v Tatrách... Pani učiteľka miluje hory. Dohodli sme sa na 10€ každý, vyjde z toho aj nejaká veľká kytica😊
Len ziram nad darmi. Pobyt v tatrach,wellness,pandora??ty kokso. Chore...
my sme na 1.stupni na pocest rozlucky s pani ucitelkou triednou kupovali strom (lipu), ktory sa zasadil do skolskej zahrady
to niekto z rodicov navrhol, potom sa o tom hlasovalo a strom vyhral 😂😂
ale vo vedlajsej triede sa poskladali a urobili darcekovy kos a kyticu a dorucil to pani ucitelke kurier cez vyucovanie, vraj bola velmi prekvapena😂 ale tak to bolo este cez koronu
Pandory, obrazy, pobyt...to si myslíte, že sa len tak trafíte učiteľke do vkusu? Dajte jej radšej poukážku, nech si vyberie podľa seba, keď už. A s tými odtlačkami rúk bude akože čo robiť? Si vážne myslíte, že si to zavesí na stenu?
@marryen ja si myslim,ze tieto dary su prehnane. Za mojich skolskych cias sa ziadne dary nedavali. Na konci roka kto chcel dal 1 kvietok,coko ci dezert a bolo vybavene. A nie welnes pobyty,obrazy ,fotky. Akoze sorry,ale toto je uuuplne cez. Ucitelka ma za svoju pracu plat.ked chce pandoru,kupi si. Ked chce welnes,kupi si. Ale aby sa rodicia skladali na welness pobyty,ci pandoru je cez. Ale tak kupte aj dovolenku pri mori. Ja by som toto nefinancovala a ani nebudem.
https://www.postoj.sk/131449/kedy-sa-zo-symboli...
velmi pekne zhrnute tieto ultra sialene napady rodicov 🙂
@flower24 my sice v skolke ale budu kytice darcekove kose a poukazy niekde spolocny dar
@terina25 tiez sito myslim ale ked 15 mamickek suhlasi zvysok aj ke d nesuhlasi sa prida my sa v skolke skladame po 10 eur a je 23 deti🤔
Ja to neriešim, bolo to navrhnuté, doteraz sme sa skladali na veci, čo vieme, že ma rada po 4€ ... Myslím si, že raz za rok ma to nezabije a keď sa s ňou lúčia úplne, ani tých 10 €ma z biedy nevytrhne. Súhlasili všetci, prečo by som ja mala vyčnievať🤷
Potom už nedávame nič, iba toto. Poukaz v Tatrách vyberá ona, ma to ako voliteľný poukaz - využije kde ona chce a kedy chce (do určitého dátumu)
Tak za mojich školských čias sme kúpili na konci štvrtého ročníka ZŠ triednej hodinky. Už sme daaavno dospelí, ale triedna tie hodinky stále nosí. 🙂
my sme dávali srdiecko a vnom triedne fotky