Darček pre učiteľku na rozlúčku s 1. stupňom ZŠ

flower24
4. jún 2023

Ahojte, viete prosím poradiť aký spoločný triedny darček kúpiť na rozlúčku s triednou pani učitelkou, pri prestupe na 2stupeň ZŠ? Poteším sa všetkým tipom 🙂
K.

logf
4. jún 2023

my sme dávali srdiecko a vnom triedne fotky

slavkadi
4. jún 2023

@flower24 u nás robia deti spoločný obraz (strom s otlačkami prstov) a kúpi sa poukážka do Martinusu.

joesvk
4. jún 2023

Ručne maľovaný dáždnik. Vybrať tému,ktorá by pripomínala vašu triedu.

pinkgirl
4. jún 2023

Od nás dostala album s fotkami detí - fotila ich jedna mamička z triedy vonku pred školou a pridala aj fotky zo školských výletov a ešte dostala náramok pandora + korálku. Doplním že triedna bola mladá žena do 30rokov. Všetko dostala na spoločnej grilovačke detí a rodičov.

stanusenka
5. jún 2023

My sa práve teraz skladáme na pobyt v Tatrách... Pani učiteľka miluje hory. Dohodli sme sa na 10€ každý, vyjde z toho aj nejaká veľká kytica😊

terina25
5. jún 2023

Len ziram nad darmi. Pobyt v tatrach,wellness,pandora??ty kokso. Chore...

marryen
5. jún 2023

@terina25 tak za mňa vždy lepšie Pandora,ako obrazy a pod. Kam si to akože bude tá učiteľka vešať? A ešte s fotkami cudzích detí...no po ničom inom netúži. Napr. náramok Pandora to vyjde cca 5 e na žiaka. To nie je nič strašné. A určíte sa tomu poteší viac.

marci77
5. jún 2023

my sme na 1.stupni na pocest rozlucky s pani ucitelkou triednou kupovali strom (lipu), ktory sa zasadil do skolskej zahrady
to niekto z rodicov navrhol, potom sa o tom hlasovalo a strom vyhral 😂😂

ale vo vedlajsej triede sa poskladali a urobili darcekovy kos a kyticu a dorucil to pani ucitelke kurier cez vyucovanie, vraj bola velmi prekvapena😂 ale tak to bolo este cez koronu

belllinka
5. jún 2023

Pandory, obrazy, pobyt...to si myslíte, že sa len tak trafíte učiteľke do vkusu? Dajte jej radšej poukážku, nech si vyberie podľa seba, keď už. A s tými odtlačkami rúk bude akože čo robiť? Si vážne myslíte, že si to zavesí na stenu?

terina25
5. jún 2023

@marryen ja si myslim,ze tieto dary su prehnane. Za mojich skolskych cias sa ziadne dary nedavali. Na konci roka kto chcel dal 1 kvietok,coko ci dezert a bolo vybavene. A nie welnes pobyty,obrazy ,fotky. Akoze sorry,ale toto je uuuplne cez. Ucitelka ma za svoju pracu plat.ked chce pandoru,kupi si. Ked chce welnes,kupi si. Ale aby sa rodicia skladali na welness pobyty,ci pandoru je cez. Ale tak kupte aj dovolenku pri mori. Ja by som toto nefinancovala a ani nebudem.

lenkahvh
5. jún 2023

https://www.postoj.sk/131449/kedy-sa-zo-symboli...

velmi pekne zhrnute tieto ultra sialene napady rodicov 🙂

slavomira236
5. jún 2023

@flower24 my sice v skolke ale budu kytice darcekove kose a poukazy niekde spolocny dar

slavomira236
5. jún 2023

@terina25 tiez sito myslim ale ked 15 mamickek suhlasi zvysok aj ke d nesuhlasi sa prida my sa v skolke skladame po 10 eur a je 23 deti🤔

stanusenka
5. jún 2023

Ja to neriešim, bolo to navrhnuté, doteraz sme sa skladali na veci, čo vieme, že ma rada po 4€ ... Myslím si, že raz za rok ma to nezabije a keď sa s ňou lúčia úplne, ani tých 10 €ma z biedy nevytrhne. Súhlasili všetci, prečo by som ja mala vyčnievať🤷
Potom už nedávame nič, iba toto. Poukaz v Tatrách vyberá ona, ma to ako voliteľný poukaz - využije kde ona chce a kedy chce (do určitého dátumu)

zuzudrnda
5. jún 2023

@marci77 to je krásne,symbolické, trvalé,užitočné...výborný nápad,pamätný strom. Sú školy,čo si tak žiaci za triedu sadia. Super👍

slavkadi
5. jún 2023

@belllinka tam ide o snahu detí vytvoriť spoločne vlastnoručne darček pre pani učiteľku, nemusí si to nikam vešať, nie je to ani nič veľké, A4 výkres s obrázkom a poďakovaním. Kúpiť sa dá kadečo, ale spoločne strávený čas a obyčajné ďakujem je na nezaplatenie.

michellemary
5. jún 2023

Tak za mojich školských čias sme kúpili na konci štvrtého ročníka ZŠ triednej hodinky. Už sme daaavno dospelí, ale triedna tie hodinky stále nosí. 🙂

belllinka
5. jún 2023

@slavkadi s tym suhlasim, ze spolocny cas a dakujem je “najviac”. Tak potom preco lapace prachu, ktore si i tak nikam nezavesi, vyhodit jej to bude luto a iba to bude musiet niekde skladovat.

ekaterinak
Odpoveď bola odstránená
Zobraz