Ahojte, potrebujem kúpiť vianočný darček pre 9r chlapca, nie Slováka a ideálne niečo, čo nezaberá veľa miesta - posielam poštou. Nemám syna, ani v blízkej rodine a okolí nie sú podobní chlapci, netuším ani, čo frčí, nemal by niekto nejaký nápad? Viem, že má rád futbal a počítačové hry, to však nechcem riešiť.
Cudzincom posielam veci so slovenským motívom ,ak mám čas,tak aj zo sashe.
Spytaj sa jeho rodicov, nech to nie je od veci
@grace55 na draciku si vyfiltruj vek, pohlavie, prejdi kategorie. Aky mas rozpocet?
Toto bavi synovca v rovnakom veku, su k tomu aj roznw rozsirenia
https://www.dracik.sk/gravitrax-startovacia-sup...
Zalezi na com teraz idu chlapci, moj 9 rocny a vsetci jeho kamarati zbieraju pokemon karticky kupuje cela rodina vo celkom, a to je lahka vec
Môj je trochu mladší ale máme problém odtiahnuť ho od mobilu a telky tak som mu objednala svietiace frisbee aj pre psíka a takú netradičnú hračku kendama čo som vôbec nevedela čo je ale zabaví to deti aj starších nadlho videla som už niekoľko mladých s tým v skejt parku...myslím že to bolo od urbanguru a prišlo mi to hned' na druhý deň.
Ak má rád futbal, skús mu kúpiť napríklad batoh s motívom futbalu. Batohy pre žiakov zvyknú byť ľahké, t.j. ani poštovné do zahraničia by asi nemuselo byť vysoké.
@grace55 u nas fici lego, najnovsie Harry Potter, Minecraft... Teda okrem inych veci ako su spolocenske hry, knizky, malovanie.