Ahojte syncekovia sú pozvaný na oslavu narodenín k spolužiačku majú 7 rokov teda slečna respektíve asi 8 co by ste jej dali ako darček? Dakujem
@angel2017 my si vzdy a rodicmi navzajom povieme co by oslavenca potesilo. Neter ma 8 a dostala take to diamantove malovanie, Pokemon karty, plysaka, lol babiky, autosedacku pre babiku ( tu si zelala odo mna)
ak tvoje dieta nevie co ju bavi nerysksovala by som a spytala sa rodicov- u nas to riesime peniazmi kedze nejde o rodinu a nic o nich nevieme.. pohladnice peniazky a cokolada... za normalnych okolnosti niesom zastanca darovania penazi,ale ked nevies co je to lahsie ako netrafit sa..dcera vzdy podostava blobosti.. lego neznasa diamond paintig tiez nie a drogeriu - sminky nevyuzije ,,pasteliek ma tiez dost
lego friend je Ok... alebo kniha.
@deti95060810
@pribinak Lego nebavi uplne kazde dieta, moja dcera ho uz v tom veku nechcela, a jej spoluziacky este skor
Moja dcéra frčí na komixoch ako je Spongebob alebo kniha dog man,kapitán bonbarďak a lego ju bavi
@deti95060810 a0j kniha má napadla len neviem ci by potešila 8 ročnú slecnu
@angel2017 my sme teraz boli spolužiačke na oslave a kúpili sme jej taký podobný peračník ako na obrázku a ktomu zápisník s tým istým motívom.
@angel2017 lego