Darček pre 8-ročné a 10-ročné dievča

adaluc338
26. okt 2022

Ahojte hľadám inšpiráciu pod stromček. Dve baby v rodine, 8 a 10 ročná (sestry). Problém je že všetko dostanú na čo sa len pozrú, a už mám plné zuby toho že keď im niečo kúpim buď povedia aha toto sme už mali...alebo aha a toto je čo za sprostosť...všetko ofrflú... a dotoho všetko ešte môj manžel povie vidiš načo si kupovala aj tak sa netešia....( mamu sa spýtam buď trepne takú cenovú kategoriu že sa mi zakrúti hlava...alebo povie že ani ona nevie ). Ďakujem za vaše odpovede. 🙂

pribinak
26. okt 2022

@adaluc338 tak kúp zážitok, napr lístky do Zoo, kurz korčuľovania na pár hodín, lístky do jump arény, ….

brloh
26. okt 2022

všetko ofrflú? odo mňa by teda nedostali nič 🙂

ninusa221
26. okt 2022

Zobrala by som ich do mesta bez mami, napríklad by som ich zobrala niekde ku kadernícke keby ich len podstrihne, išla by som snimi do cukrárne a potom akože na nákupy a kúpila im daku maličkosť…

jaskolka
27. okt 2022

Nič by nedostali. Keď im nič nevyhovuje, tak im nič netrebs

martul
27. okt 2022

@ninusa221 podľa mňa myslí autorka darček k vianociam, či?
Inak mňa by asi porazilo, keby mi dcéry niekto iný zoberie ku kaderníčke a dá im tam keď aj len podstrihnúť vlasy.

zabinkalenka
27. okt 2022

@adaluc338 vstupenka do Jump areny a pod. by sa im mohla pacit, moja 8r by bola nadsena. Ale zas ona sa tesi aj z krepoveho papiera 😁
Ak sa im nic nepaci, tak darcekovy poukaz do Dracika/do DM/do Panta Rhei

ivanak49
27. okt 2022

Neviem prečo mi príde to čo čítam smutné... Neviem si predstaviť že moje dieťa sa neteší a ofrfle všetko čo dostane..... Ak dostanú všetko načo si ukážu tak hmotných veci majú zrejme dosť skúste možno nehmotný darček ktorý bude pre nich znamenať oveľa viac

adaluc338
autor
27. okt 2022

@ivanak49 aj premna je to smutne.

adaluc338
autor
27. okt 2022

@martul k vianociam ano. Tiez by sa mi nepacilo keby mi takto zobrali dieta ku kadernicke. Ale mozno do kina. Ale to je skor na narodky nie pod stromcek

martul
28. okt 2022

@adaluc338 alebo potom niečo zazitkove? Keď majú všetko hmotné. Ale čo... nedávno tu pani dala príspevky že dostala vstupenky na Luskacika.

adaluc338
autor
28. okt 2022

@martul uz sme im davali pred rokom na meniny ( obe maju cez leto) vstupenky na detsky festival....bohuzial tento darcek ofrflali nielen baby ale aj rodicia..... napokon nesli, lebo bolo prilis horko....takze peniazky z mojej strany investovane katastrofalne. Baby nechapte ma zle ale naozaj rozmyslam ze skor asi niako stopnem toto darcekovanie...jak tak rozmyslam a citam co pisete....ked sa dieta tesi tak sa tesim aj ja, ale takto ze ztoho mam depku pred....depku pocas a po.... viem tie peniaze "investovat" aj lepsie. Uz ked zoberem svoju rodinu do cukrarne to boli lepsie investovane peniaze jak kupit nieco tymto babam. Je mi z toho smutno...ale zmenit ich ja neviem.... len neviem ako to stopnut? Momentalne som taka zufala ze zasa peniazky v riti a nic ztoho, ze naozaj.....

martul
29. okt 2022

@adaluc338 tak to už fakt by som sa na darčeky vykaslala, im fakt nič nie je dobré. Snaha bola, kašli na ne.

zanka777
31. okt 2022

@adaluc338 nechcem byť za zlú ale na tvojom (vašom), mieste by som ju asi zobrala do nejakého chudobinca alebo útulku pre bezdomovcov aby si dievčatá uvedomili koľko šťastia majú v živote a aby si začali zas viac vážiť všetko čo pre ne s manželom robíte a čo všetko im dávate...... Ideálne by bolo detský domov ale chodiť tam obzerať deti ako si žijú je totálne neúctivé....ale taky malý pohľad do reality ako si žijú niektoré deti by tým vašim asi nezaškodil...... 😏😔

zanka777
31. okt 2022

@adaluc338 čítam ďalší komentár ..... Zmeniť ich ja neviem....
Len viesť od mala k inému pohľadu na život trebalo už skôr.... teraz už ťažšie.... Od mala keď mali všetko na čo ukázali to taký človek nebude si do budúcna nič vážiť..... A už vôbec nie maličkosti..... Naozaj boli asi inak vedené ako by mali...(tym absolútne nechcem podceňovať vaše rodičovstvo ani výchovu)len to tak je keď rodič chce dať dieťaťu všetko a nakoniec si neváži nič......

didi2102
31. okt 2022

@adaluc338 ja tento rok stopujeme posielanie darčekov neteriam,8 a 11 do UK, netere majú total všetko, vždy im mama ako babka posielala drobnosť a sladkosti , vždy som pridala aj ja,teraz mi písala no už nekupujem nič, netuším čo , tá staršia už len oblečenie viac menej a nebudem len 1posielat , tak isto manžel má v rodine 2deti-6,8r a.nekupujeme prvý krát nic... Raz to muselo prist, tu nehovorím nič lebo s bratom si neposielame navzájom darčeky do UK ale mne to bolo vždy blbé a u manžela tiež naše deti od nich nič nedostavali takže proste och deti nedostanú prvý krát od nás , nlkebyze si dávame darčeky navzájom a chcem to stopnúť,normálne zavolám napíšem že počúval tento rok už žiadne darčeky deťom,majú dosť a je čoraz ťažšie vymýšľať a hľadať tak tou nás stopnem a vy tiež nekupujte

adaluc338
autor
1. nov 2022

@zanka777 to nie si moje 😀 ja pre ne riesim iba darcek. Su sesternice

adaluc338
autor
1. nov 2022

@zanka777 to nie su moje deti

adaluc338
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vevapeto
1. nov 2022

@adaluc338 panečku, neznasam takých rozmaznaných frackov, ale bohužiaľ za to nemôžu, urobili to z nich dospelý. Poznám veľa takých detí a bohužiaľ máme také aj v rodine. No prekvapenie by bolo, že by nedostali nič, také prekvapko hádam ešte nemali 😂

darkadm
1. nov 2022

Dobrý deň. A čo poukážka na nákup kníh? Viem, asi obyčajný dar, ale moja 10 ročná dcéra by v kníhkupectve strávila hodiny🙃.

adaluc338
autor
1. nov 2022

@didi2102 dakujem, tak asi niako takto to budem riesit. aj ked aj oni kupuju mojej dcere, ktora sa tympadom prekvapi. Ale lutovat to ja nebudem (iba ten dcerin prekvapi nechapavy smutok ze jezisko jej u nich pod stromcekom nic nenechal, ale ved to jej niako vysvetlim ).
@darkadm krasneee. Mozte byt hrda na nu 🙂

mamusa123456789
5. nov 2022

@martul tak s tým úplne súhlasím, by som tu osobu nakopala do zadku keby mi to spravíš bez môjho súhlasu

mamusa123456789
5. nov 2022

@vevapeto 🤣🤣🤣

mamusa123456789
5. nov 2022

Neznášam takýchto rozmaznancov... Moja najstaršia si tiez predminulý rok ešte kreslila milión darčekov a aj keď dostala úplne niečo ine tak bola spokojná, minulý rok to bola baby born staršia sestrička a ze nič ine od Ježiška nechce, tak sme jej ju kúpili, ale aj keby tam našla obyčajnú bábiku za 5e tak by bola spokojná a to si mala vidieť tu radosť keď roztrhal papier a tam babika(samozrejme ze všetky ostatné darčeky boli pred ňou alebo na nej a baby born sa dostala na radu až na koniec 😀)
Sesternica by mala v prvom rade naučiť deti trosku skromnosti a ako už bolo vyššie spomenuté mali by slečny vidieť aj ako žijú ľudia v biede... Našej nejedacka stačilo v utorok pustiť na dvojke Čenkovej deti ku obedu a čuduj sa svete tanier doniesla prazdny