Ahojte. S manželom si nevieme rady, aký darček dat na Vianoce pre jeho 7 ročného nevl. brata. Budem vďačná za akékoľvek rady. Ďakujem.
A také veci co chce mu už kúpia rodicia
Skôr niečo praktické, možno do školy. Len nemáme ani šajnu co..
Tak sa dohodni s rodicmi, prakticke veci mozrs tak dospelakom davat
Ahoj, my kupujeme nášmu 6 ročnému synovcovi hru Twister, ale má rád lego, rozne skladačky, dráhy, autíčka.. Alebo možno nejakú edukativnu knizku, pripadne spoločenskú hru.. Skúste sa keď tak popytat v hrackarstvach, čo takým deťom kupujú najčastejšie..🙂
Ahoj, ja mám 7-ročného syna a na Vianoce sme mu kúpili tablet a knihy. Práve ho začalo veľmi baviť čítanie, tak som mu nakúpila kopec kníh, hlavne také, čo vychádzajú v sériách: Grázlik Gabo, Slávna 5, Denník odvážneho bojka, Ako si vycvičiť draka... Ak rád číta, určite sa poteší. Ak nerád číta, tak určite začne. 🙂 A máte o starosť menej, čo mu kúpiť nabudúce: predsa ďalšie diely z obľúbenej knihy. 🙂 Pokiaľ viem, aj synovi spolužiaci radi čítajú, najviac asi frčí ten Grázlik Gabo, chalani si to medzi sebou požičiavajú.
Zhodou okolností má aj môj syn 2 nevlastné dospelé sestry a tie sa nás tiež pýtali, čo mu kúpiť. Rozoberali sme veľa možností, lebo nechcem, aby si robili výdavky (jedna ešte študuje), tak sme im nakoniec neporadili, ale asi kúpia nejakú hru na Playstation.
Dúfam, že som pomohla. 😉
Aj náš má 7, miluje lego, ale aj akékoľvek skladacie hračky, perfektne skladá rubikovu kocku. Kúpila som mu aj skladacie ho Transformera. A spolu s bratom dostanú elektronický terč aj so šípkami.
Malý sa doma hra zevraj len s tabletom..
No, veď to. Ja sa snažím priviesť syna ku knihám a muž mu už kúpil tablet, tak dúfam, že na čítanie nezanevrie. 🙄
@h2
@caroline_ aj môj sa hráva na tablete alebo Xbox keď je chorí ..alebo za odmenu..... máme dohodnutý limit 45 minút buď Xbox/tablet / telka..sám si vyberie čo chce po splnení istých povinností..upratať si izbičku vyložiť umývačku a podobne...až sa určia hranice tak je to oka ....🙂 Samozrejme že dranka aj inokedy ..:P ale je to bez revu len povie že dobre tak zajtra :D
ale tak musi vediet, co ho tak bavi, no nie? alebo co tak mu zavolat, co by si prial?
@caroline_ Ak hra rad hry - vies ake? Mohli by ho potesit navliecky s jeho oblubenej hry. Nasa ma rada Minecraft a kupila som jej minecraftove navliecky. Aj knizka s navodmi na Minecraft existuje. Minecraft je velmi kreativna hra, stavia sa tam vsetko z kociek ako lego. A aj ked je to tablet, ak to maju pod kontrolou, dieta si velmi moze zlepsit priestorovu predstavivost, zariadovanie domov a pod. Pripadne sa da hrat aj survival mod, ale to nasa nehra, taku verziu zas hravaju vacsinou chlapci. Zacala vychadzat taka prirucka Dennik maleho Minecraftaka, v slovencine uz su asi 3 diely, aj na Martinuse maju.
mali by ste ho opýtať