Prosim poradte darcek k narodeninam pre 6 r. chlapca. Jeho mame som pisala, odpoved prisla: nerob si starosti 🤣😑 na otazku, aspon napis aku velkost oblecenia nosi, prislo - joooj neviem, ja to tak od oka kupujem 🤣
Autodrahu, vysielacky, lego, interaktivne knihy - vsetko maju.. inak sa velmi nevyznam, nebola som u nich skoro rok, kvoli pandemii.
Co je teraz in medzi detmi?
Ahoj, ja som synovi teraz k 6 narodkam kupovala bakugan, skoro z koze vyskocil od radosti, az som neverila, ze sa tak moze tesit malej hracke. Inak u nas ide lego (doslova ho mame na kg ), spolocenska hra pani pavukova, tik - tak bom!, decke activity, vsetko z minecraftu a spidermanom 😉. Oblecko ja nekupujem cudzim nikdy...nevies co maju a co frci u nich.
Lego, neexistuje nic take, ako mat dost Lega
Spolocenske hry - Bandido, Bobri banda, Valka magu, Kingdomino, Marvel Splendor, Minecraft, ak by som maka vybrat len jednu tutovku - Karak
@banalu prosím len nie sladkosti 🙏 nie každý rodič je za toto vďačný. To nemá byť dennodenna strava deti.
Odporúčam plastelínu/napr inteligentnú alebo klasiku - play doh /alebo rôzne slizy. Alebo rôzne tie umelé piesky a hmoty na hranie.
@diamond007 presne, hlavne sladkosti ked chcem, mu kupim sama.
@lavinis to je jedna vec, že keď chcem tak kvalitnú sladkost kúpim ja a neviem prečo sa toto berie ako normálne dávať.
Za mňa deťom radšej plastelíny, časopisy, omaľovánky, ovocie proste spotrebný tovar 😀
@dankabetka jeemine, nas to dostal od kamosa a to bola radost najvacsia..ja som ani nevedela, co to je :D inak lego u nas fici..
Nemam rada kedniekto kupuje malemu hracky, ovlecenie, a sladkosti....za mna najlepsie knihy, pracovne zosity a veci na tvorenie , take co sa minaju rychlo. Nenavidim mat doma haldu veci.
Dakujem vsetkym, rozhodla som sa pre veci na tvorenie a peniazky, nech si kupia co naozaj potrebuju ci uz lego, alebo nieco ine ☺️
@banalu ahoj, mám doma 6ročného 🙂 akurát sa na návšteve zamiloval do tejto hry: https://www.alza.sk/hracky/dobble-d323834.htm
Inak môžem poradiť napríklad futbalovú loptu, prípadne pracovné zošity pre predškolákov. Záleží koľko chceš investovať 🙂 6 roční nosia cca 128-134 veľkosť 🙂