Darček pre 11 ročnú dcéru

sslniecko1
13. nov 2017

Ahojte mamičky, opäť tento rok riešíme u nás dilemu, čo kúpiť na Vianoce našej skoro 11-ročnej dcérke. (narodená je 24.12. 🙂 )
Už máme pre ňu pripravené puzzle, knihy, kuchárske veci a nejaké oblečko. Spoločenské hry ako Aktivity, Scrable, Double, vláčik a podobné hry už má. Lyže, korčule na ľad, kolieskové tak isto. Už fakt nevieme a kedže má aj tie narodeniny, nechceme ju o ďalšie darčeky ukrátiť 🙂 Poraďte prosím 🙂

mila23
13. nov 2017

Je tu skupinka 'Vianocne darceky', tam sa daju najst inspiracie...😉

88patka88
13. nov 2017

@sslniecko1 no moja si tento rok poprosila Fujifilm instant 9 v januari bude mat 12 tak jej ho kupim no nakolko to neni uplne lacna zalezitost k tomu dostane odomna uz len nejaku malickost

deti95060810
13. nov 2017

@88patka88 koľko to stálo? moja má tiež v jan. 12

beky1813
13. nov 2017

A co tak sa jej spytat, po cim tuzi?

0silvia0
13. nov 2017

@sslniecko1 ten foták je dobrý nápad, moja dcéra v tomto veku už chcela maľovátka, parfémy, ale samozrejme maľovala sa len doma, ale už ju to chytalo 🙂

88patka88
13. nov 2017

@88patka88 samotný foťák sa dá kúpiť už od 70€ no nakoľko je to polaroid treba k nemu ešte doplnky ako kazetu papieriky atď spolu cca 100€ na začiatok ...no do budúcna jej to budem objednávať z wisch je tam toho kopu za dobre ceny

88patka88
13. nov 2017

@deti95060810 ja som .... prepáč odpovedala som sama sebe 🤔👏...odpoved mas vyššie 😉

reni1512
13. nov 2017

Podla mna mate toho akurat, aspon co pises... ona to aj tak nevnima rocna ci ma sto darcekov ci dva... O rok jej nebudes vediet co kupit, plna zapratana detska bude.. Nejake plysove mile zvieratko k tomu, kedze detom je suma fuk ci dostanu oblecenie ci nie a mas to 🙂

0silvia0
13. nov 2017

😵 ona píše o 11-ročnej, nie o ročnej, asi si si nevšimla...
@reni1512

sslniecko1
autor
13. nov 2017

@88patka88 vlastne to je ako foťák, čo spraví hneď fotky? 🙂 asi ju baví fotenie 🙂

reni1512
13. nov 2017

@0silvia0 😂fakt...ale v podstate mam rovnaky nazor

sslniecko1
autor
13. nov 2017

@reni1512 11-ročnú slečnu máme 🙂
@0silvia0 tak malovátka už nejaké má, taký lesk na pery a priesvitný lak :D majú spolužiačky, chcela by aj ona 🙂 tak aspoň takéto sme jej kúpili

88patka88
13. nov 2017

@sslniecko1 presne tak 🙂 no kvalita tych foto neni tip top ale pre deti je to fajn ...dokonca moja 19 ročná neter ho chce takže kupujem tieto vianoce 2

eva_eva
13. nov 2017

Tak možno ešte nejaké kozmetické ale hygienické sady čo mávajú takto pred Vianocami ale myslím, že ak jej chcete fakt kúpiť niečo čo ju poteší tak by nebolo na škodu aby ste sa jej spýtali. 11 rokov to už je taký vek kedy už asi vie, že ježiško nie je takže to pochopí 🙂

951753
28. nov 2017

Ahojte, ak mate doma maleho vedatora alebo nieco podobne / hehe 🙂 premudrelu Matildu / odporucam stavebnicu Zometool Creator 1, ktora vyhrala cenu TOPTOY 2012 v USA...

Kupit sa da tu :

http://kreativnehracky.eu/

macik34
28. nov 2017

@sslniecko1 puzzle a kucharske veci?? Neblbni. Ved je uz velka. Tiez skor oblecko, parfum, kozmetika..

vroni
28. nov 2017

@macik34, nie kazda 11-rocna chce byt nastajlovany ostarok. Ja kupujem nasej nove nausnice (mala este tie babetkovske, z tych uz fakt vyrastla), listky na predstavenie, ktore uz dlho chce vidiet, chemicke laboratorium a inteligentnu plastelinu a uvidime, co vymysli chlap...

macik34
28. nov 2017

@vroni v nausniciach nebude nastailovany ostarok???? To teda bola poznamka. Ked pouzije vonavku samozrejme s mierou, pouzuje telove mlieko.. nemusi byt nastailovany ostarok

vroni
28. nov 2017

@macik34, nausnice nosi od 6 mesiacov 😂 Mne sa zda zbytocne priskoro 11-rocnemu decku kupovat kozmetiku ci parfemy a stavat ho tak do pozicie zeny. Jednoducho este na to nema vek a aj ked niekedy telo predbehne hlavu, nebudem to podporovat ci obdoivovat. Sorry, moj nazor. Ostarok sa u nas pouziva ako vyraz pre dieta, ktore predbehlo svoj vek, nie ako urazka.

macik34
28. nov 2017

@vroni moje nosia nausnice od narodenia.. To by som samozrejme ani ja nevolila. Ale nevidim nic zle na deodorante, telovom mlieku, miceralnej vode, kreme. Nasej sa uz robia pupacky, tak som jej kupila na cistenie. Obcas sa do skoly navonia. Aj po telesnej pouzije deo. Samozrejme nema Gucci parfum:wink : jasne, ze sa nemaluje, nefarbi vlasy a netrha obocko. Je to prirodzene a nepredbieha nic. Mozno niektory zaspali dobu...

beky1813
28. nov 2017

@vroni moja dostala vonavku Hello Kitty minuly rok na Vianoce a mala 4 roky 😀 a to kozmetiku teraz nepouziva? 😀

macik34
28. nov 2017

@beky1813 nechce mat doma ostatok😁

macik34
28. nov 2017

Ostarok

petulda333
28. nov 2017

@beky1813
@macik34 vroni skor asi narazala na sminky a pod veci,uprimne 11r je este dieta,preco z nej treba robit dospelacku?! Ja s tym suhlasim,dnesna doba ide strasne rychlo akosi a z deti mnohi robia dispelakov prilis skoro

macik34
28. nov 2017

@petulda333 to je pravda. Ale vonavka a deodorant s nej dospelacku nespravia.
Tak to blbo napisala

vroni
28. nov 2017

@beky1813, nie, este v zivote kozmetiku nepouzila, umyva sa sa dazdovou vodou zo suda na dvore a parfem nevie ani napisat 🙄
A teraz vazne: isteze pouziva sprchovy gel, cistiacu vodu na tvar, zubnu kefku ci mydlo. Dokonca vlastni aj parfum podla vlastneho vyberu od Fragonarda (myslim, ze je este od leta neotvoreny. Ale ma) Ale snad jej nebudem na Vianoce kupovat sprchovy gel ci sampon na vlasy. Pod vianocnou kozmetikou si predstavujem nieco specialne, co nedostane kazdy den a nic take 11-rocna nepotrebuje. Proste dobra kozmetika ci parfum (Hello Kitty puch nesplna nic z toho, to je gag) je podla mna dar pre dospelu zenu a nie pre dieta. Predmety beznej spotreby pre mna nie su dary ale nevylozeny nakup. Ja tiez nedostanem dve kila muky a toaletak. Tak kludne zaspavam dobu a budem dbat u jedenastrocnej o jej vzdelanie a hru viac nez o jej pestovanie sa.

macik34
28. nov 2017

@vroni ja zas bezne kupim listok na predstavenie.. jasne to, co kupis Ty je naj. Ostatne su ostarky. Vsetky dbame na zvdelanie a hru viac ako o ich pestovanie. A samozrejme nemusia dostat iba kozmetiku a kvalitne oblecenie. Ale darcek je to dobry. Ale tak si to napisala, ze ked pouzije kozmetiku a pekne sa oblecie ke ostarok.

vroni
28. nov 2017

@macik34, ja som predsa nepisala, ze moje darceky su naj, dokonca si to ani nemyslim, proste som napisala, co som kupila. Predstavenie je Holiday on ice, chodia len raz do roka a posledne dva roky som listky nedostala, zas s listkami do kina ci divadla by som tiez tak necirkusovala. Ale mas pravdu v bode, ze kozmetiku a oblecenie ako darceky nemam rada (ani pre mna nie), mozno preto sa ti zda moj ton neprimerany.

beky1813
28. nov 2017

@vroni aka doba prosim ta? Ved uz aj ja ako dieta som dostavala kozmetiku 😀 a esteze my nie sme doma narocni a stacia nam aj take prizemnosti, ako je telove mlieko, sprchovy gel, ci vonavka na Vianoce 😀

vroni
28. nov 2017

@beky1813, neviem aku dobu, tak mi bolo povedane. Ja radsej dostanem prizemne sperk nez telove mlieko, co uz so mnou.... Ale normalne som sa zamyslela, ci som niekedy na Vianoce dostala kozmetiku, ale veru si nepamatam.... Okrem reklamnych/firemnych balickov, pochopitelne.